Produse
0

Descrierea produsului

Mortal Kombat Armageddon Ps2 este un joc de tip fighting lansat de Midway Games Ltd in data de 6/7/2002, disponibil pentru PlayStation 2.

Ultimul joc din seria MORTAL KOMBAT, si anume Armageddon (numele MK are deja 14 ani de istorie!) vine cu 60 noi caractere cu care te poti lupta pe viata si pe moarte in diverse arene de lupa.

Poti sa alegi diverse stiluri de lupta si peste 60 de luptatori. Mortal Kombat: Armageddon este primul joc din serie in care jucatorul are posibilitatea de a-si personaliza caracterul (noi miscari de lupta si costume noi, etc) Printre alte noutati: numarul impresionant de luptatori (luptatori din toate seriile MK) mai bine echipati si cu noi miscari devastatoare.

O noua optiune este asa-numita "air fight" care iti ofera posibilitatea sa faci combo-uri in aer, iar in functie de combo luptatorul primeste "speed bonus"?. In joc sunt prezenti luptatori clasici: Sub-Zero, Scorpion, Johnny Cage, Jax, Kung Lao, Baraka, etc, precum si cei mai rari intalniti (cam toti prezenti in MK4) + Goro, Shao Kahn, Motaro si multi, multi altii.

Grafica jocului este excelenta, la fel si sunetele si muzica, arenele de lupta sunt personalizate si imbunatatite, si bineinteles sa nu uitam de celebrele "finish-uri", mai sangeroase si mai brutale ca niciodata.
 
Plata in rate fara dobanda prin