Descrierea produsului

Nebulizatorul este un dispozitiv medical care transforma medicamentul lichid în aerosoli. Produsul este destinat pentru tratamentul urmatoarele: Inflamarea cailor respiratorii superioare; nas infundat, tuse, raguseala si alergie simptom; Astmul si bronsita.

Acesta este utilizat ca un dispozitiv pentru cresterea eficientei tratamentului si este potrivit pentru tratamentul intern si poate fi folosit de întreaga familie.

Inhalatorul este caracterizat prin urmatoarele caracteristici: terapie respiratorie eficienta; usor de utilizat si curat; functionare extrem de silentioasa. 

Sunt incluse în set: masca copil; masca pentru adulti; tub de aer; piesa de gura si cupa nebulizator.

In timpul procesului de nebulizare, medicamentul lichid se transforma în aerosoli sub efectul stropire cu jeturi de mare viteza. Procedeul nu include unde electromagnetice, câmpuri magnetice sau proces de încalzire; proprietatile chimice ale medicamentului si efectele sale nu sunt modificate. În timpul utilizarii nebulizatorului, formulele de medicamente patrund mai usor în sistemul respirator si ajuta la îmbunatatirea tratamentului si de recuperare a cailor respiratorii, in timp ce, de asemenea, scurtarea perioadei de tratament.

In timpul tratamentului cu nebulizatorul, medicamente circula în tractul respirator, ajungând la sectiunile inferioare ale sistemului respirator - bronhiole si alveole.

Caracteristici aparat:

- Dimensiunea particulelor < 5 µm MMAD (conform EN 13544-1)
- Functionare intermitenta: folosire neîntrerupta 20 minute/ 40 minute pauza
- Alimentare: Voltaj 220V, Frecventa 50/60Hz, Putere 160VA

- Gama de debit litri: 10 l / min; Gama de presiune: 60 - 130 кРа

- Capacitate cupa: 6 ml .;

- Nivelul de zgomot: Sub 40 dB;

- Viteza de nebulizare: 0,2ml / min;

 

Dispozitivul a fost proiectat pentru uz casnic. Timpul continuu de folosire maxim este de 20 de minute, dupa care obligatoriu sunt necesare 40 de minute de pauza.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!