Descrierea produsului

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

Milupa 7 cereale cu lapte si Straciatella contin cereale de calitate, atent selectionat de specialisti in nutritia bebelusului si care ofera nutrienti importanti cresterii.

Sanatatea burticii reprezinta esenta preocuparii Milupa, de aceea am dezvoltat o gama de cereale hranitoare, ideale pentru diversificare sau pentru completarea dietei echilibrate a copilului tau.

Milupa 7 cereale cu lapte si Straciatella contin cereale de calitate, atent selectionat de specialisti in nutritia bebelusului si care ofera nutrienti importanti cresterii:

  • Vitamina B1 pentru eliberarea de energie
  • Vitamina D si Calciul pentru dezvoltarea oaselor
  • Fier pentru dezvoltarea creierului
  • Fara conservanti sau coloranti artificiali.**
  • Fara gluten.
  • Se prepara cu apa.

**conform legii

Vitamina B1 contribuie la metabolismul energetic normal. Vitamina D & Calciul contribuie la dezvoltarea normala a oaselor. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor.

Tip cereale: Cereale cu lapte si Straciatella

Ingrediente: Pulbere demineralizata din zer (din lapte), faina de orez 28,8%, lapte degresat pulbere, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapita, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, stabilizator lecitina din soia), bucati de ciocolata cu lapte 10% (zahar, lapte praf integral, masa de cacao, unt de cacao, aroma de vanilie naturala, emulgator lecitina din soia), zahar, aroma naturala 1%, minerale (carbonat de calciu, difosfat feric, iodura de potasiu), vitamine (vitamina C, vitamina E, vitamina A, vitamina D3, biotina, vitamina B1, vitamina B6), maltodextrina.

Mod de preparare: Se prepara cu apa

Cantitate neta: 250g

Recomandare de varsta: 12luni+

Pachetul contine: 2 buc x Milupa Cereale cu lapte si stracciatella, 250g, 12 luni+

Pachet 2 x Milupa Cereale cu lapte si stracciatella 250g, 12 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra