Descrierea produsului

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

Lapte pentru copii de varsta mica, Milupa Milumil JUNIOR 1+, cu PRECINUTRI, pentru etapa de varsta 1 - 2 ani.

Dupa primul an, copilul tau incepe sa socializeze din ce in ce mai mult, devine mai activ, iar nutritia lui trebuie sa tina pasul cu nevoile sale. De aceea, cu ajutorul a peste 90 de ani de experienta pentru micile burtici, am creat Milumil JUNIOR 1+ pentru a te ajuta sa ii oferi o alimentatie echilibrata si sanatoasa copilului tau.

Milumil JUNIOR 1+ contine PRECINUTRI, un complex ce combina ingrediente special adaptate varstei celui mic:

  • Fibre scGOS/lcFOS
  • Fier pentru dezvoltarea creierului
  • Vitamina D & Calciu pentru dezvoltarea oaselor

Ingrediente: Lapte degresat, lactoza (din lapte), concentrat proteic demineralizat din zer (din lapte), maltodextrina, galacto oligozaharide (din lapte), ulei de palmier, ulei de floarea-soarelui, ulei de rapita, hidrogen fosfat dipotasic, fosfat tricalcic, fructo oligozaharide, carbonat de calciu, dicitrat trimagnezic, citrat tripotasic, acid L-ascorbic, clorura de sodiu, emulgator (lecitina din soia), clorura de potasiu, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, colecalciferol, DL-alfa-tocoferil-acetat, D-pantotenat de calciu, ciancobalamina, acid pteroilmonoglutamic, nicotinamida, DL-alfa-tocoferol, retinil palmitat, riboflavina, D-biotina, hidroclorura de piridoxina, hidroclorura de tiamina, iodura de potasiu, fitomenadiona.

Valoare energetica per 100g de produs: 65 kcal

Alergeni: Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)

Instructiuni de utilizare

  • Spala-te pe maini si sterilizeaza toate componentele canutei.
  • Fierbe apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasa sa se raceasca pana la aproximativ 40°C.
  • Masoara cantitatea de apa necesara, conform dozarii si toarn-o in biberonul sterilizat. Nu refolosi apa 
  • Dozeaza pulberea numai cu lingurita de masura inclusa in pachet, atent nivelata. Nu presa cantitatea in exces.
  • Adauga in apa cantitatea corecta de formula de lapte Milumil. Intotdeauna respecta cu strictete dozarea produsului. Adaugarea unui numar de masuri necorespunzator poate afecta sanatatea copilului.
  • Inchide canuta si agita-o bine (cca. 10 secunde) pentru a dizolva pulberea.
  • Verifica temperatura laptelui preparat pe incheietura mainii tale inainte de a-l administra copilului (temperatura corecta este de 37°C).

Conditii de pastrare: Pastreaza produsul la loc uscat si racoros (<25 grade C). Nu refrigera.

Servetele Umede Pentru Bebelusi WaterWipes

  • Tehnologie unica si patentata
  • Produse in conditii igienice
  • 99% apa si o picatura extract de fructe
  • Alternativa potrivita pentru dischetele de bumbac si apa
  • Premiate de National Eczema Association of America

Pielea bebelusilor este mult mai vulnerabila decat pielea adultilor

Pielea bebelusilor si a nou nascutilor este fiziologic diferita in comparatie cu pielea adultilor si a copiilor mai mari din punct de vedere al structurii, compozitiei si al functionarii. Bebelusii si nou nascutii au stratul exterior al pielii incomplet dezvoltat, fiind mult mai subtire decat al adultilor. (1,2)

Dermatita de contact

Cea mai comuna forma de dermatita de contact la bebelusi este iritatia de scutec.(4) Una dintre cele mai comune cauze, este contactul de mai multe ori pe zi a pielii bebelusului cu ingrediente chimice.(4) Parfumurile si conservantii sunt cei mai frecventi alergeni din servetelele umede pentru copii, dar toate ingredientele chimice ar trebui considerate ca potentiali sensibilizatori. (5,8) Preventia se bazeaza pe o serie de factori inclusiv folosirea  produselor  de curatare a pielii delicate fara parfum, conservanti  cu pH neutru, de preferat apa.(8)

Pielea bebelusilor necesita ingrijire speciala

Pielea bebelusilor are o bariera mai slaba decat pielea adultilor.(3) Orice produs aplicat pe piele fara o clatire ulterioara poate fi usor absorbit. Absorbtia substantelor care vin in contact cu suprafata pielii este mai mare la bebelusi (4) si nou nascuti din trei motive:

  • Pielea lor este mai subtire;
  • Exista un raport intre suprafata pielii si greutatea corporala;
  • Pielea este acoperita cu un puf care mareste suprafata absorbanta.

Testate dematologic

Servetelele Water Wipes au fost supuse unor multiple studii pentru a confirma ca sunt delicate cu pielea ca dischetele de bumbac si apa si nu produc iritatii. Mai jos este un exemplu al celui mai recent studiu dermatologic (12).

Metoda: Studiul include 20 de adulti (femei si barbati).  Au fost asezate servetele direct pe pielea din regiunea subcapulara. Servetelele au fost indepartate la interval de 24 de ore iar pielea a fost evaluata pentru eritem/roseata de personal specializat. Servetele au fost reaplicate pe aceeasi zona 5 zile pe saptamana, timp de 21 de zile, pielea fiind evaluata la 24 de ore.

Rezultat: Nu a fost inregistrata nici o reactie adversa pe toata perioada studiului.

Povestea servetelelor WaterWipes

WaterWipes s-a infiintat in 2006, cand Edward McCloskey, al carui copil a suferit de eruptii cutanate severe, a analizat tot ce a venit in contact cu pielea fiicei sale.  Edward a fost neplacut surprins cand a vazut cat de multe ingrediente chimice din compozitia servetelelor umede intra in contact cu pielea copilului – chiar cele din gamele recomandate pentru „piele sensibila”. Deoarece nu a gasit  servetele umede fara ingrediente chimice, a dezvoltat o gama proprie de servetele, o solutie la dischetele de bumbac si apa dar cu un plus de confort.
WaterWipes a fost lansat initial prin intermediul farmaciilor, in Irlanda, in 2010, urmat de Marea Britanie in 2011 si SUA, in 2013. Exista o cerere mare pentru produs in intreaga lume. WaterWipes este disponibil in prezent in: Irlanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Australia, Noua Zeelanda, Canada, Olanda, Portugalia, Coreea de Sud, Islanda, Hong Kong, Cipru, Emiratele Arabe Unite si Bulgaria.
Edward McCloskey a declarat:
”Intotdeauna am fost de parere ca nu trebuie sa pui produse chimice pe pielea copilului daca nu esti nevoit. Acesta a fost motivul care a stat la baza dezvoltarii si lansarii pe piata a servetelelor WaterWipes, cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume. Acestea sunt realizate 99,9% din apa si o picatura de extract de fructe. Pure si delicate precum dischetele de bumbac si apa dar la fel de comod ca un servetel pentru bebelusi.” … Edward McCloskey.                  

 

Pachetul contine: 3 buc x  Lapte praf Milupa Milumil Junior 1+, 1200g, 12luni+ + 2 pachete x Servetele umede pentru bebelusi, WaterWipes, 60 buc

Pachet 3 buc x Lapte praf Milupa Milumil Junior 1+, 1200g, 12luni+ si 2 x Servetele umede pentru bebelusi WaterWipes 60 buc

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra