Descrierea produsului

Pachet Nivea Baby Pure&Sensitive: Gel micelar de curatare, 500 ml + Lotiune de spalat, 500 ml + Ulei de corp, 200 ml + Servetele umede, 63 buc + Ursulet Pachetul pentru ingrijirea bebelusilor + cadou ursulet de plus, contine: Gel micelar de curatare  Nivea Baby este special creat pentru pielea delicata a bebelusilor.

Astfel, curata delicat si previne uscarea si iritatea pielii. In plus, micelele atrag imediat impuritatile de pe piele, pentru ca aceasta sa nu se irite in timpul spalarii.

Uleiul de corp Nivea Baby protejeaza si mentine nivelul natural de hidratare a pielii bebelusului.

Formula cu ulei de migdale hidrateaza in profunzime, lasand pielea bebelusului catifelata.

Este usor de aplicat si ideal pentru masarea pielii sensibile a bebelusului.

Formula este potrivita si in timpul sarcinii pentru reducerea riscului aparitiei vergeturilor.

Servetelele umede Nivea Baby Pure&Sensitive  sunt potrivite pentru bebelusii cu pielea sensibila, predispusa la alergii, ce au nevoie de servetele special dezvoltate pentru nevoile lor.

Imbibate intr-o lotiune cu textura usoara cu ulei natural de jojoba, fara parfum, servetelele Nivea Baby Pure&Sensitive ofera o curatare foarte delicata si igienica a funduletului, a mainilor si fetei bebelusilor, mentinand totodata pH-ul natural al pielii.

Formula dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.

Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.  

Pachet Nivea Baby Gel micelar de curatare 500 ml + Lotiune de spalat, 500 ml + Ulei de corp 200 ml + Servetele umede 63 buc + Ursulet

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra