Descrierea produsului

Pachetul de plaja SPF 25 contine 3 produse Dr. Soleil care va vor proteja, calma si hidrata pielea inainte, in timpul si dupa expunerea la soare:

- Emulsie plaja SPF 25 Dr. Soleil

- Gel calmant arsuri solare Dr. Soleil

- Lapte corporal dupa plaja Dr. Soleil

 

Emulsia pentru plaja SPF 25 Dr. Soleil contine extract de ceai verde, ceea ce contribuie la evitarea arsurilor solare si asigura un bronzaj uniform. 

Are efect protector, hidratant, antioxidant si anticelulitic.

Extractul de ceai verde incetineste procesul deimbatrinire fizologica a pielii, este un exceptional antioxidant, inhiba degradarea colagenului din piele si are o actiune fermizanta. Extractul bogat in antioxidanti apara pielea de radiatiile nocive. De asemmenea, extractul de ceai verde aplicat extern, este benefic in ameliorarea diverselor inflamatii si leziuni ale pielii.

Se aplica uniform inaintea expunerii la soare si se reaplica periodic, dupa imbaiere sau expunere prelungita la soare.

 

IMPORTANT: Alege intensitatea factorului de protectie solara (SPF) in functie de tipul si sensibilitatea pielii tale!

Nu contine parabeni, parafine sau coloranti.
 
Atentie: pentru un efect garantat, de protectie, aplicati emulsia de plaja cu 15-20 de minute inainte de expunerea la soare. Acest interval este necesar pentru ca substantele din compozitia emulsiei de protectie solara sa se activeze si sa formeze bariera protectoare. Aplicati emulsia pe tot corpul, in strat uniform, prin masaj lejer, pana la absorbtia in piele. Dupa expunerea prelungita la soare sau dupa imbaiere este necesara reaplicarea emulsiei. Nu lasati sa treaca mai mult de 2 ore intre aplicari.
 
 

Gelul calmant arsuri solare Dr. Soleil este un tratament calmant cu efect de hidratare si racorire.

Ca si principii active naturale, contine ulei de catina si ulei din germeni de grau

Uleiului de catina are un continut bogat in substante minerale, in acizi organici, in zaharuri, in flavonoide, in ulei gras si in vitamine: provitamina A (previne depigmentarile provocate de imbatrinire), vitamina E (cel mai apreciat antioxidant natural, realizeaza o buna protectie impotriva radicalilor liberi) vitamina F (amestec de acizi grasi nesaturati esentiali, asigura hranirea pielii si previne deshidratarea ei). Asigura mentinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii si creste rezistenta la agentii patogeni. Substantele active sunt antisclerotice si incetinesc procesele de imbatranire. Catina este radioprotectoare, fotoprotectoare (protectie pentru plaja) si cicatrizant puternic.

Germenii de grau reprezinta de fapt embrionii semintelor de grau, fiind bogati in vitamine precum vitamia A, vitamina C, vitamina E, vitamine din complexul B, vitamina PP, dar si minerale ca: magneziu, fosfor, potasiu, calciu etc. De asemenea graul incoltit are un continut ridicat de substante puternic energizante si regenerante care ajuta la refacerea organismului, la scurtarea perioadelor de convalescenta si la eliminarea stresului oxidativ. La nivelul pielii, uleiul din germeni de grau are un efect de protectie impotriva actiunii negative a radicalilor liberi, protejand astfel pielea de imbatranirea prematura.

Se aplica din abundenta pe pielea curata, preferabil imediat dupa dus. Se reaplica ori de cate ori este necesar, pana la completa calmare a arsurilor.

 

Laptele corporal Dr. Soleil dupa plaja asigura uniformizarea si mentinerea bronzului.

Rolul sau este de hidratare si racorire.

Ca si principii active naturale, contine extract de Aloe Vera si de Galbenele.

Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Planta are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara.

Florile de galbenele contin substante proteice, ulei volatil, saponine, glicozide, carotenoide, xantofilina, flavonoide, fermenti, mucilagii, vitamina C, saruri organice. Acestea confera extractului de galbenele proprietati antiseptice, antiinflamatoare, calmante, revitalizante, nutritive, grabind epitelizarea si asigurand o cicatrizare estetica. Are efecte deosebite in tonificarea si imbunatatirea aspectului general al pielii si se recomanda in special pentru pielea sensibila. Principiile active din galbenele stimuleaza circulatia sangelui la nivelul tesuturilor determinand o regenere mai rapida a acestora.

Nu contine parabeni, parafine sau coloranti.

Asigura hidratarea intensiva a pielii.

Se aplica din abundenta pe pielea curata, preferabil imediat dupa dus dupa expunerea prelungita la soare. Se reaplica ori de cate ori este necesar.

Nu are efect de calmare in cazul arsurilor solare.