Descrierea produsului

Paharul tip cana de antrenament din colectia SKIP HOP este o inovatie inteligenta care face trecerea de la biberon sau sticluta cu pai pentru bebelusi la paharele pentru adulti mai simpla. Cei mici invata sa bea fara ajutorul parintilor cu acest pahar viu colorat, usor transparent - pentru a putea vedea oricand nivelul lichidului din interior.

Capacul integrat in paharel are un filtru special cu ajutorul caruia puteti seta fluxul de curgere pe doua nivele: unul pentru incepatori, potrivit pentru primele luni de renuntare la biberon si unul pentru juniori care au deprins deja folosirea paharului. Atunci cand micutii cresc si nu mai au nevoie de acest filtru, el poate fi scos, iar paharul de crestere devine unul normal.

Capacul paharului de crestere se roteste si inchide ermetic recipientul pentru ca micutii sa il poata lua in ghiozdanel, la scoala sau la plimbare. Paharul are baza in forma de patrat pentru a evita rostogolirea si varsarea lichidului. 

Paharul de crestere are o capacitate de 266 ml si se poate spala la masina de spalat vase. Este recomandat copiilor cu varste mai mari de 1 an.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.