Descrierea produsului

CeLaVi este un brand al complexului danez de textile Brands4Kids, care oferă copiilor şi bebeluşilor haine de calitate, confortabile

Produsele CeLaVi din lână merinos sunt realizate din cele mai bune fire. Lâna merinos folosită provine din Australia și Noua Zeelandă.

Hainele din lână sunt perfecte pentru orice sezon datorită modului unic prin care reglează fluctuaţiile de temperatură ale corpului şi menţin o temperatură mai constantă. Lâna este în mod natural antibacteriană şi nu necesită spalare aşa de des, o scurtă aerisire fiind de ajuns.

Lâna merinos este foarte moale, confortabilă, respiră şi izolează foarte bine. Pentru hainele copiilor, este ideală, fiind deosebit de importantă pentru bebeluşi, deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului.  Fibrele absorbante din lână asigura păstrarea uscată a pielii delicate a copilului. În sezonul rece, numeroasele buzunare dintre fibrele de lână ajută la menţinerea căldurii organismului (ajută aerul cald să circule liber aproape de pielea copilului). În acest fel, temperatura corpului este controlată în mod natural. De asemenea, la o umiditate de până la 33% a lânii, aceasta nu se simte umedă pe piele. Pielea respiră. Datorită termoreglării și a faptului ca lenjeria CeLaVi e subțire, aceasta e confortabilă în orice anotimp.

Material: 100%  lână merinos 

Pantalonii leggings sunt subțiri și mulați, ideali de purtat în casă pur și simplu, ziua sau noaptea, sau iarna, afară, pe sub pantalonii de zăpadă. Copilului îi vor fi comozi în casă la joacă, și afară. Fabricați 100% din lână Merino, țesătura este foarte elastică. Lâna Merino ajută la menținerea temperaturii corpului fără să supra-încălzească. Noaptea, pot fi purtați ca pantaloni de pijama. Lasă pielea să respire și absoarbe umezeala fără să dea senzația de umed, astfel bebelușul nu va transpira. În plus, copiii au uneori ”accidente” în timpul trecerii de la scutecel la oliță. Produsele din lână Merinos lângă corp absorb umezeala fără a da senzația de ud și mai ales fără a da senzația de rece. Pielea rămâne caldă chiar daca bebelușul s-a udat!

Caracteristici:

·               Material moale şi elastic

·               Călduroși

·               Uşor de îmbrăcat

·               Cusăturile plate și moi

Mărime:

Vârstă Mărime
0-1 luni 50 cm
3 luni 60 cm
6 luni 70 cm
1 an 80 cm
2 ani 90 cm
3 ani 100 cm