Descrierea produsului

Papusa Aurora Gourjouss On Top of the World

Papusa de colectie, realizata integral din materiale textile, cu imbracaminte din stofa. Colectia Gorjuss este remarcata prin rafinament si calitate, un stil aparte care scoate in evidenta elemente elegante sofisticate si pline de noblete.

Inaltime aprox. 36 cm

Papusa este ambalata intr-o cutie exclusivista prinsa cu un elastic negru personalizat cu Gorjuss

 

Fiecare papusa este imbracata in mod deosebit, in hainute special cusute manual, fiind confectionate din materiale fine si de calitate.

Parul fiecarei papusi imita fidel parul natural. Fiecare papusa Gorjuss este insotita de un animalut de companie, unic si special, fiind prezentata intr-o cutie selecta de cadou, in care se gaseste un mic cartonas de colectie si o eticheta individualizata – aceste papusi rafinate, elegante, sunt o adevarata comoara!

Un cadou perfect, fara varsta si pentru orice varsta! O papusa Gorjuss de astazi devine sigur o “mostenire de familie” maine.

Gorjuss este creat de Suzanne Woolcott.

 

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece  poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Se curata cu o carpa curata.