Descrierea produsului

Orice copilas isi doreste o papusa clasica precum Dolly! Figura prietenoasa si usor de recunoscut face aceasta jucarie de plus ideala pentru ore intregi dedicate jocurilor creative de rol pe care cei mici le adora. Aceasta papusa face parte din colectia PlayQ de jucarii versatile cu activitati menite sa le dezvolte celor mici simturile si sa incurajeze joaca dinamica si educativa. Designul prietenos si usor de recunoscut si culorile vesele de pe hainutele ei fac din aceasta jucarie prietenul ideal de joaca, plimbare si somn al celor mici. Papusa are diverse accesorii care inveselesc joaca: soricelul care chitaie atunci cand cei mici il strang in manute, floarea cu folie fosnaitoare la interior, inelul cu rizuri pentru dentitie si bratara zornaitoare cu margelute care poate fi detasata atunci cand copiii cresc. 

Papusa este realizata din poliester si este umpluta cu fibra de poliester la interior. Ea este recomandata copilasilor cu varste mai mari de 3 luni. Poate fi spalata la 30°C.

sigikid este o companie germana de familie care produce jucarii pentru copii de 0 - 6 anisori din 1948. Materialele alese cu grija pentru confortul si siguranta celor mici, designul original al plusurilor si ingeniozitatea jucariilor cu activitati de la sigikid sustin misiunea companiei de a crea lucruri frumoase, educative si memorabile pentru copii.

Papusa de plus cu activitati sigikid PlayQ

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra