Descrierea produsului

Jucarie de plus interactiva reversibila Lilliputiens Scufita Rosie multicolor

Actiune/reactiune. Copilul va scutura clopotelul si pe loc scufita se va transforma intr-o bunicuta sau intr-un lup. O jucarie 3in1 cu 3 personaje diferite ce poate inveseli orice copil. Se pot face jocuri de magie si crea povesti de rol.

Dimensiuni: 25.5 x 24 x 5 cm

Se poate spala la masina la o temperatura de 30°C - un program de spalare delicata . Se recomanda introducerea intr-un saculet pentru a preveni deteriorarea.

Lilliputiens este o companie de origine belgiana cu specializare in productia de jucarii pe baza de tesaturi si accesorii diverse pentru copii de la nou nascut pana la 5-6 ani. Produsele Lilliputiens se diferentiaza prin calitatea foarte buna si creativitatea lor. Infiintat in 1995 de catre 2 prieteni, s-a plecat de la ideea de a crea cele mai moi jucarii de plus pentru a putea fi folosite si de catre un nou nascut. In prezent echipa de creatie este formata din mame cu experienta care transforma visurile copiilor in realitate prin crearea de produse de cea mai inalta calitate. Fiecare produs este supus unor teste riguroase in laboratoare specializate pentru a putea primi certificatul de indeplinire a standardelor europene si internationale de calitate si de a fi considerat sigur in folosirea lui de catre copii. Gandite atat pentru a stimula creativitatea cat si a simturilor auditive, vizuale, tactile, produsele Lilliputiens pot fi sursa de inspiratie a copilului tau.

Papusa de plus reversibila Scufita rosie

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra