Descrierea produsului

Lasati-va intr-o lume minunata, plina de iluzii si magie cu urmatoarea dumneavoastra papusa din plus si dragoste, proiectat de Santoro Gorjuss in mod atent pentru a va aduce ceea ce cautati. Ea este exceptionala si extraordinara!

Cu aceasta minunata Papusa din plus - New Hights, va puteti mari minunata colectie din gama Santoro Gorjuss - 
papusi de coletie.

Aceasta papusa din plus - New Hights cu imbracamintea adorabila va va incanta. Veti fi cu siguranČ›a incantati de aspectul ei adorabil. Rochia ei frumoasa va va lasa fara cuvinte, ea prezinta un alb brodat pe partea de jos a rochiei pentru a contrasta cu culoarea rosie cu bulinute albe izbitoare. Nu crezi ca este ideala?. Detaliile sale fabuloase va vor fura inima.

Fiecare papusa este imbracata in mod deosebit, in hainute special cusute, fiind confectionate din materiale fine si de calitate.

Papusa din plus 30 cm - New Hights vine intr-o cutie de prezentare exceptionala si incredibila. Cine ar putea rezista detaliilor minunate ale acestor papusi. Este ideala pentru un cadou perfect, fara varsta si pentru orice varsta.

Nota: rochia poate fi inlaturata.

Varsta recomandata: 4-8 ani

Dimensiuni aproximative masuri: 30 cm inaltime x 9 cm latime


Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece  poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Se curata cu o carpa curata.