Descrierea produsului

Papusa Gorjuss - Time To Fly mare

Papusa Gorjuss - Time To Fly mare, remarcata prin rafinament si calitate, papusa Time To Fly face parte din colectia Gorjuss Girls, produse magice cu o poveste extrem de interesanta. Inainte de a fi prietenele fetitelor din intreaga lume, ele au existat initial pe panza si au locuit in marile galerii de arta. Papusile au prins viata, artista scotiana Suzanne Woolcott si compania Santoro reusind sa coboare personajele de pe panza in bratele copiilor si ale tuturor celor care le indragesc.

Papusa Time To Fly este deosebita prin aspectul sau elegant. Este confectionata dintr-un material de foarte buna calitate si este imbracata cu o superba rochita din stofa. Membrele si capul jucariei sunt mobile. Papusa este lavabila. Papusa poarta o frumoasa rochita rosie, cu dantela alba la baza si un imprimeu specific tematicii Time To Fly – iepurasi albi si inimioare. Are sosete cu dungi, pantofi rosii, un bolero alb din dantela si o fundita rosie in par. Papusa are membrele si capul mobile, astfel ca este un partener ideal de joaca. Parul negru al papusii este matasos si fin.

Poate fi un cadou deosebit pentru copiii, un produs special intr-o colectie de papusi sau un minunat obiect de decor. Este timpul ca imaginatia sa iti zboare! Papusa este cadoul perfect, fara varsta si pentru orice varsta. Poate fi daruita atat copiilor, cat si colectionarilor sau tuturor persoanelor dragi. Papusa de plus are 65 cm inaltime si are si un suport de plastic inclus care ajuta papusa sa stea in fund. 

Material: Textil

Dimensiuni: 65x20 cm

Varsta recomandata: 3+ ani