Descrierea produsului

Papusa Toadstools - face parte din colectia Gorjuss, realizata din vinil usor parfumat, cu imbracaminte din stofa, are membrele si capul mobile. Parul papusii este matasos si fin. Colectia de papusi Gorjuss este remarcata prin rafinament si calitate, un stil aparte plin de noblete.

Toadstools – este una dintre cele 6 papusi ale unei noi serii “Editie speciala”, marcand prin prezenta una din mascotele colectiei de papusi Gorjuss. Are o greutate de aproximativ de 330grame. Dimensiunea cutiei: 23x41x11 cm

Fiecare papusa este imbracata in mod deosebit, in hainute special cusute manual, fiind confectionate din materiale fine si de calitate.

Parul fiecarei papusi imita fidel parul natural. Fiecare papusa Gorjuss este insotita de un accesoriu specific modelului fiind prezentata intr-o cutie selecta de cadou, in care se gaseste un mic cartonas de colectie si o eticheta individualizata – aceste papusi rafinate, elegante, sunt o adevarata comoara!

Un cadou perfect, fara varsta si pentru orice varsta! O papusa Gorjuss de astazi devine sigur o “mostenire de familie” maine.

Gorjuss papusi cu suflet, create de artista Suzanne Woolcott.