Descrierea produsului

Cand a pasit pe Luna in 1969, astronautul Neil Armstrong ar fi spus: Acesta este un pas mic pentru om, insa unul urias pentru omenire!

E doar un pas, la urma urmei, indiferent ca l-ai facut pe Pamant sau pe Luna, insa ce vroia sa spuna astronautul era ca omenirea a reusit, prin iesirea în spatiul extraterestru, un progres urias in stiinta, depasind barierele firesti, care ne leaga de planeta noastra. In acest context mare, ce facem noi?

Noi aducem copilul din nou cu picioarele pe pamant si, mai mult, insistam tocmai asupra acestui act - aparent banal - al mersului, insa - în fapt, o sa vedeti - o mare taina!

Pentru ca a pasi nu e chiar atat de usor precum pare.

Papusa Ia-ma de mana si pasim impreuna face apel în primul rand la rabdarea ta.

Vei reusi s-o inveti sa mearga?

Pentru lucrul acesta, trebuie s-o tii de mana si, usor inclinand corpul papusii, sa eliberezi un picior, astfel incat acesta s-o ia inainte si pasul sa se poata realiza.

Apoi, inclina papusa in cealalta directie si elibereaza celalalt picior.

Si tot asa. E posibil sa nu reusesti din prima.

A invata pe cineva sa mearga nu este un lucru care sa iasa din prima!

Dar cu rabdare o s-o inveti pe papusica ta sa mearga. Si nu uita: a te juca este mai ales despre intelegerea lumii reale, despre responsabilitate si grija. Iti dorim o joaca placuta alaturi de cea pe care tu o vei invata sa mearga: papusica ta! Vei fi fericit sa observi progresele pasind in urma ta.

Atentie! Daca papusa se lasa pe sparte, revino la pozitia verticala, lasansu-i ambele maini in jos.

Apoi porneste din nou, ridicandu-i usor mana si repornind exercitiul echilibrului.

AVERTISMENT! Produs nerecomandat copiilor sub 3 ani!

Piese mici, pericol de sufocare! Produsul poate varia de ceea ce este prezentat pe ambalaj. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a inmana produsul copilului.

Fabricat in China in conformitate cu normele europene.

Inaltime : 72 cm

Latime : 21 cm

Lungime : 29 cm