Descrierea produsului

Mei este o asiatica superba, cu parul negru foarte cret, prins in doua codite si ochii negri, migdalati, marginiti de gene aplicate. Ea este imbracata intr-o rochie cu maneca lunga realizata din bumbac bleu imprimat cu ursuleti polari, inimioare si stelute. In picioare are dresuri groase gri inchis si ghetute negre incheiate cu sireturi, iar pe cap poarta o esarfa alba cu dungi rosii, asemanatoare cu fularul si caciulita jucariei de plus care o insoteste.
Mei are inaltimea de 60 cm si prezinta 13 articulatii (gat, umeri, coate, maini, solduri, genunchi, glezne), ce fac posibile miscari foarte variate: poate sta in diverse pozitii, poate urca, ingenunchea si este foarte usor sa i se schimbe hainutele.
Papusa este realizata in intregime din vinil parfumat si este ambalata intr-o cutie atractiva de tip cadou.
Face parte din colectia LAS REINAS de Paola Reina.

Important:
Paola Reina e o marca foarte cunoscuta si apreciata de papusi fabricate in Spania.
Papusile Paola Reina sunt fabricate din vinil de foarte buna calitate, placut la atingere, cu aroma de vanilie.
Parul frumos, bogat si lucios, foarte asemanator parului uman este realizat din nailon de prima calitate. Fiecare papusa e coafata manual inainte de a fi asezata in cutie. Parul des si bine implantat in scalp permite pieptanarea, impletirea, spalarea, uscarea si coafarea.
Trasaturile fetei (obrajii, pistruii, buzele) sunt pictate manual.
Ochii sunt din plastic dur si transparent, cu aspect de cristal. Pupila cu efect de adancime face ca ochii sa para foarte reali. Genele din nailon de aceeasi nuanta cu parul sunt aplicate (nu desenate) pentru un plus de naturalete.
Hainele beneficiaza de o atentie deosebita din partea designeri-lor si sunt realizate din materiale textile de provenienta europeana. Culorile, imprimeurile si croielile pun in evidenta personalitatea fiecarei papusi.
Toate materialele din care sunt confectionate papusile Paola Reina sunt de provenienta europeana si corespund normelor europene.

Greutate: 2.25 kg
Dimensiuni: 60 cm
Brand: Paola Reina
Material: vinil parfumat