Descrierea produsului


O aplicatie infricosatoare de Realitate Augumentata.

Fanii realitatii virtuale si ai jocurilor video se simt ca acasa in uimitorul univers LEGO® Hidden Side, unde jocul fizic si digital se intalnesc pentru a oferi o experienta de joc a realitatii augmentate incredibila, single sau multiplayer. Acest set combina un model LEGO construibil cu o aplicatie, astfel incat interactiunea cu modelul declanseaza evenimente intr-o lume digitala. El prinde viata atunci cand este privit printr-un dispozitiv inteligent echipat cu aplicatia LEGO Hidden Side AR (Augmented Reality). Copiii exploreaza, rezolva mistere, vaneaza fantome si se lupta cu fantoma Tragico the Clown intr-o lume digitala interesanta. O experienta de joc digital in continua evolutie, Universul LEGO Hidden Side este situat in orasul fictiv Newbury, unde fantomele bantuie oamenii si cladirile. Experienta de joc AR este imbunatatita constant prin continut nou, personaje si evenimente speciale.

Acest set LEGO® de realitate augumentata (AR) include un teren de joaca Hidden Side interactiv, cu rollercoaster, drop ride si minifigurinele Jack, Parker, J.B., Jimbo Loblo si Terry Top.

Dupa ce a fost construit, acest teren de joaca de realitate augmentata LEGO® Hidden Side Haunted masoara peste 28 cm inaltime, 35cm latime si 27cm adancime.

Avertisment: Contine piese mici! Pericol de sufocare! Varsta recomandata: +8 ani