Descrierea produsului

Parfumul concentrat pentru rufe este un produs unic si o alternativa minunata la balsamurile traditionale pentru tesaturi.

Combinata de uleiuri parfumate cu emulgatori pe baza de plante face ca rufele dvs. sa miroasa senzational. Formula super concentrata se refera la faptul ca foloseste mai putin plastic, creeaza mai putine deseuri si este benefic pentru mediul inconjurator. Este un produs biodegradabil, fiind obtinut prin fermentare biologica.

Sticluta de 50 ml este suficienta pentru 100 de spalari!


Uleiurile parfumate creaza un miros minunat pentru hainele dvs. si deoarece acestea sunt concentrate, aveti nevoie doar de o cantitate mica. Cu toate acestea, aroma uleiurilor esentiale nu va dura o lunga perioada de timp pe rufe, deoarece acestea se evapora rapid. Ecoizm combina aceste uleiuri cu emulsifianti pe baza de plante pentru a crea un parfum stabil si de lunga durata pentru rufele dvs.

Acesta poate fi folosit direct ca parfum pentru haine sau poate fi transformat intr-un balsam de rufe parfumat.

Mod de utilizare:

1. Ca parfum pentru haine:  adaugati 10-20 de picaturi de parfum Ecoizm in detergentul dumneavoastra de rufe. Spalati ca de obicei.

2. Ca balsam parfumat:  Pur si simplu amestecati 10-20 picaturi de Ecoizm cu pana la 100 ml de otet si turnati in compartimentul de balsam pentru tesaturi. Spalati ca de obicei.

3. Se pot adauga cateva picaturi in apa pentru curatarea podelelor.

Otetul ajuta la intensificarea culorii textilelor! Nu va ingrijorati de mirosul de otet, deoarece acesta va disparea imediat dupa spalare.

Ingrediente:  > 30 % Non-ionic surfactant, Parfum, Ethanol, Propan-2-ol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Alcohol, Eugenol, Limonene.

Parfum concentrat si balsam pentru rufe Waft vanilie 50 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra