Descrierea produsului

Pasta calmantă Baby Coccole Oxid Zinc 20% pentru îngrijirea bebelușilor previne înroșirea pielii și a dermatitelor provocate de scutece, Ph fiziologic. 

Este o crema lenitiva si hidratanta cu Oxid de zinc 20%, dulce ca o mangaiere, creata pentru pielea delicata a nou-nascutilor si a bebelusilor, densa la tact, usor de aplicat in mod regulat, in special dupa fiecare schimb.

Actioneaza în profunditate, datorita principiilor pure si naturale de Bisabolol (extras din Musetel) si a Vitaminei F extrasa din semintele de In.

Fara coloranti și fara substante tensio active agresive (fara SLS – SLES).

Gama produselor Baby Coccole, special concepute pentru pielea sensibila a bebelusilor si noilor nascuti, raspunde tututor exigentelor cotidiene legate de igiena bebelusilor, respectand echilibrul natural fiziologic al pielii.

Producatorul, Betafarma SpA Milano, detine nenumarate brevete internationale si o experienta de peste 40 de ani in producerea, cercetarea si dezvoltarea produselor cosmetice si farmaceutice, respectand toate normativele internationale ISO 9001, ISO 13485 pentru Medical Device, autorizatii speciale din partea Ministerului Sanatatii din Italia, toate produsele fiind testate in laboratoarele specializate a prestigioasei Universitati din Pavia, Italia.
Cantitate: 100 ml
Aroma: Musetel

Pasta calmanta Baby Coccole Oxid Zinc 20%

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra