Descrierea produsului

Aquafresh Little Teeth este o pasta de dinti care ofera ingrijire blanda dintilor de lapte, ajutand la mentinerea gingiilor sanatoase si a dintilor puternici.

Totodata ofera protectie 24h impotriva acizilor din zaharuri 

 

Cui se adreseaza: Aquafresh Little Teeth este o pasta de dinti special conceputa de expertii stomatologi pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani.

Beneficii: Pasta de dinti Aquafresh Little Teeth ofera ingrijire blanda a dintilor de lapte prin nivelul redus de abraziune.

In plus ofera protectie 24 de ore impotriva zaharurilor din alimente si bauturi** si are un gust placut. 

De ce sa alegi: Dintii de lapte ai copilului pastreaza spatiile pentru dintii permanenti care asteapta in gingie momentul eruptiei.

Stratul subtire de smalt de pe suprafata acestora face ca dintii de lapte sa fie mai vulnerabili,iar de ingrijirea corecta a acestora depinde sanatatea danturii definitive.

Pasta de dinti Aquafresh LittleTeeth este potrivita nevoilor copilului ajutand la mentinerea dintilor puternici si gingiilor sanatoase.

Cum se utilizeaza:

Pentru rezultate optime, spala-te pe dinti cu Aquafresh Little Teeth de doua ori pe zi timp de doua minute. 

Cum functioneaza: Aceasta are o formula cu fluor care intareste si apara in mod activ dintii de lapte de carii, neutralizand acizii din zaharuri

Folosind pasta de dinti Aquafresh Little Teeth, prin periaj regulat de 2 ori pe zi, intreaga familie il poate ajuta pe Capitanul AQUAFRESH sa castige batalia impotriva cariilor si a respiratiei urat mirositoare!

Periaza-te aum impreuna cu copilul tau! zaharuri din alimente si bauturi prin periaj regulat de doua ori pe zi

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!