Descrierea produsului

Patul 4 in 1 cu acoperis demonstreaza cat de frumos se transforma mobilierul Lifetime pentru a se adapta pasiunilor celor mici. Este locul perfect pentru somn, joaca si relaxare, din copilarie pana in adolescenta. Acoperisul poate fi decorat cu accesorii textile ce stimuleaza imaginatia si incurajeaza jocurile de rol.

Ansamblul este realizat din lemn masiv de pin prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate. El este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici. Lemnul rezistent asigura pastrarea calitatilor mobilierului pe termen lung si poate suporta fara probleme modificarile pe care doriti sa le faceti pentru a adapta mobilierul la varsta si nevoile copiilor. 

Lifetime este un producator danez de mobilier cu traditie, piesele fiind realizate de tamplari priceputi, din lemn masiv de pin, cu un concept modular ce creste impreuna cu copii. Mobilierul este testat si certificat TÜV pentru a garanta alinierea la standardele europene de siguranta. Accesoriile tematice Lifetime completeaza camerele celor mici si creeaza spatii de odihna, joaca si studiu pe masura imaginatiei si pasiunilor lor.