Descrierea produsului

Mini este o colectie cu un design modern, simplu si solid, potrivit unei camere de copil indiferent de varsta.
Aceasta colectie include numeroase piese de mobilier care va permit sa nu va faceti griji in legatura cu schimbarea mobilei din camera celui mic de cand este bebelus pana in adolescenta.
Mobilierul este realizat din lemn de pin si placi aglomerate de lemn. Baza mobilierului este alba iar aplicatiile colorate pot fi pe roz sau gri. Colectia Mini include patutul pentru bebelus disponibil pe doua dimensiuni, 60x120 cm si 70x140 cm, patul pentru junior de 70x160 cm, doua tipuri de comode, masa de infasat detasabila, dulapul pentru haine, etajera pentru carti, o etajera cu tabla de scris si cutii de depozitare si o lada pentru jucarii.

Avantajul major al acestui pat este faptul ca poate fi cu usurinta transformat dintr-un patut pentru bebelusi intr-un pat pentru juniori, odata cu cresterea copiilor.
In prima faza de patut pentru bebelus pozitia saltelei este reglabila la 3 inaltimi diferite, potrivite varstei celui mic si nevoii de acces la patut a parintilor. De asemenea, patul Mini permite indepartarea a doua bare din aparatoarea laterala, lucru este foarte util atunci cand copilasul incepe sa mearga si se poate da jos singur din pat in siguranta.
In momentul in care cel mic a crescut suficient si nu mai are nevoie de bare de protectie laterale acestea se pot indeparta si patul se poate cobori, ramanand doar cu tabliile de la cap si picioare.
Suplimentar acestui pat i se poate adauga dedesubt si un sertar .

Pretul include patul si somiera si nu include salteaua.

Sertarele si usile mobilierului din colectia Mini sunt dotate cu sistem de amortizare a zgomotului la inchidere. Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !