Descrierea produsului

Paturile-casuta din colectia My Hangout demonstreaza cat de frumos se transforma mobilierul Lifetime pentru a se adapta pasiunilor celor mici. Pornind de la patul clasic de 90 x 200 cm a fost creata aceasta casuta complexa cu spatii integrate pentru somn, joaca si relaxare. Patul este amplasat la etajul casutei unde copiii urca pe scara inclinata. Sub patut, cei mici au un spatiu de joaca si lectura care le stimuleaza imaginatia si le incurajeaza jocurile de rol.

Ansamblul este realizat din lemn masiv de pin prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate. El este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici. Lemnul rezistent asigura pastrarea calitatilor mobilierului pe termen lung si poate suporta fara probleme modificarile pe care doriti sa le faceti pentru a adapta mobilierul la varsta si nevoile copiilor.
 
In partea de jos puteti adauga inca un pat clasic pentru a obtine un ansamblu de paturi suprapuse perfecte pentru doi juniori.
 
Pretul include patul cu scara, cadrul-casuta si o somiera cu 16 lamele din lemn. Alternativ, puteti alege separat o somiera cu 28 de lamele care prezinta o sectiune ajustabila pentru o mai buna sustinere lombara.
 
Lifetime este un producator danez de mobilier cu traditie, piesele fiind realizate de tamplari priceputi, din lemn masiv de pin, cu un concept modular ce creste impreuna cu copii. Mobilierul este testat si certificat TÜV pentru a garanta alinierea la standardele europene de siguranta. Accesoriile tematice Lifetime completeaza camerele celor mici si creeaza spatii de odihna, joaca si studiu pe masura imaginatiei si pasiunilor lor.