Descrierea produsului

Design-ul colectiei I'ga este inspirat de stilul scandinav minimalist indragit in intreaga lume pentru functionalitatea si simplitatea sa fermecatoare. Mobilierul este realizat din placi aglomerate din lemn si lemn de fag care se imbina perfect din punct de vedere cromatic, piesele fiind potrivite in orice camera pentru bebelusi. Colturile si picioarele sunt rotunjite pentru siguranta celor mici. Colectia este destinata atat baieteilor cat si fetitelor.

Mobilierul din colectie include patutul pentru bebelus disponibil pe doua dimensiuni, 60x120 cm si 70x140 cm, patul clasic de 90x200 cm, comoda cu doua usi si cea cu trei usi, masa de infasat detasabila, dulapul pentru haine cu 2 sau 3 usi, biblioteca cu trei rafturi si un sertar, biroul si polita de perete.

Patul de 90x200 cm se potriveste perfect in orice camera datorita designului clasic, iar piesele complementare din colectia I'ga creeaza un ansamblu echilibrat si frumos care sustine joaca, odihna si relaxarea copiilor.

Suplimentar acestui patut i se poate adauga dedesubt si un sertar care poate fi imbracat intr-o husa textila gri cu buline albe pentru a completa designul camerei.

Pretul include patutul si somiera si nu include salteaua.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !