Descrierea produsului

  • Patut co-sleeper ideal pentru pat de dormitor cu inaltimea de pana la 70 cm

  • Element lateral reglabil pe inaltime

  • Se potriveste cu orice pat comun

  • In special rezistent la rasturnare

  • Faciliteaza hranirea pe timp de noapte

 Acest patut co-sleeper cu o partea rabatabila este ideal pentru atasarea la patul dumneavoastra de dormitor inalt de pana la 70 cm. Datorita ajustarii pe inaltime, Face to Me poate fi ajustat si pentru toate celelalte tipuri de paturi. Pozitia confortabila permite mamei sa alapteze confortabil comoara mica in timpul noptii. Datorita partii laterale rabatabile, veti fi foarte aproape de copilul dumneavoastra. Face to me poate fi pliat la dimensiuni plate.

Reglabil pe inaltime. In acest pat moale, bebelusii se vor simti bine si in siguranta de la nastere. O saltea moale este deja inclusa. Patutul poate fi reglat intre 36 cm si 54 cm fiind reglabil pe 5 inaltimi. Partea laterala poate fi deschisa. In acest fel, micutul dumneavoastra poate simti apropierea, dar doarme intr-un pat separat, garantand libertatea maxima de miscare pentru amandoi. Si mai mult, puteti sa aduceti cu usurinta copilul in pat si sa il hraniti fara sa trebuiasca sa va ridicati.

Somn in siguranta. Protectia laterala impiedica, copilul sa cada. Siguranata suplimentara este garantata de sistemul de fixare utilizat pentru conectarea patului pentru adulti de cel al copilului.

Patut mobil. In timpul zilei, Face to Me poate fi folosit ca un patut  prin inchiderea partii laterale, permitandu-i micului dumneavoastra sa ia parte la viata de zi cu zi in familie. Marginea este realizata din plus moale, in timp ce partea laterala care este mobila este realizata din material din plasa pentru a garanta o circulatie optima a aerului.

Pliere compacta. Patutul poate fi indepartat de pe cadru si apoi pliat complet. Cadrul poate fi, de asemenea, pliat. Perfect pentru a fi depozitat in siguranta.

Observatie: Marginea superioara a partii coborate trebuie sa fie intotdeauna sub salteaua patului adultior.

Specificatii:

Dimensiuni asamblat: 92 x 56 x 85 cm

Dimensiuni pliat: 92 x 56 x 20 cm

Greutate produs: 11,30 kg

Lavabil: Da

Potrivit de la: nastere pana la 9 kg

Reglare pe inaltime: 5 x / 36 - 54 cm