Descrierea produsului

Patul inalt din colectia FLEXA White este un bun exemplu al motivului pentru care mobila de la FLEXA creste impreuna cu copiii nostri.
Patului simplu din colectia FLEXA White (potrivit copiilor intre 3 si 15 ani) i-au fost adaugate picioarele de inaltare, barele laterale de protectie si scara dreapta.
Fronturile patului sunt realizate din MDF iar picioarele din lemn de mesteacan.


Pretul include patul pentru saltea de 90x200 cm, barele laterale de protectie, scara si somiera. Salteaua nu este inclusa in pret.

Baza acestui pat, patul simplu, ofera posibilitati nelimitate de amenajare a camerei copiilor. Colectia FLEXA include numeroase extensii si accesorii care permit atat supra-etajarea sau supra-inaltarea patului, cat si adaugarea a numeroase alte elemente cum ar fi birouri, paturi, tobogane sau sertare suplimentare.

Aplicand cu usurinta aceste extensii, patul poate trece prin numeroase stadii de transformare, sustinand aspiratiile schimbatoare ale copiilor odata cu trecerea anilor. Patul suporta cu usurinta toate aceste modificari, fiind o investitie durabila si stabila.

Un alt avantaj al acestei game de mobilier este varietatea bogata de accesorii textile, concepute pentru a stimula imaginatia si creativitatea celor mici si a-i indemna la joaca.

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.
Mobilierul FLEXA este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.
Lemnul folosit pentru realizarea pieselor de mobilier este de cea mai buna calitate si este prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate.
Reziduurile ramase de la prelucrarea lemnului sunt reciclate si transformate in peleti de lemn, devenind astfel un combustibil sustenabil si accesibil.
Produsele textile FLEXA sunt certificate conform standardelor OEKO-Tex, lucru care garanteaza lipsa chimicalelor si a altor substante daunatoare care pot aparea in general in structura materialelor textile, provocand afectiuni de sanatate si alergii.

De asemenea, mobilierul FLEXA beneficiaza din partea producatorului de garantie 5 ani de zile pentru defectele de fabricatie, iar textilele beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.
In cazul paturilor FLEXA, producatorul ofera o garantie a continuitatii tuturor liniilor de produse pentru 5 ani de la data achizitiei. Acest lucru inseamna ca accesoriile necesare pentru transformarea paturilor vor fi disponibile pentru Dumneavoastra pentru cel putin 5 ani.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !