Descrierea produsului

Pat de calatorie, al doilea pat in casa si centru de joaca - toate intr-unul. Cu acest set complet, sunteți bine echipati inca de la inceput. Cu Sleep'n Play Center II, puteti crea pur si simplu mediul familial al copilului dvs. oriunde, pentru ca se pliaza compact. Un patut practic care va garanteaza un vis placut pentru cel mic.

Totul este aici! Sleep'n Play Center II este solutia perfecta pentru toti parintii care se bucura de calatoriile cu copii lor. Acest set are tot ceea ce e nevoie, deoarece include masuta de schimbat, buzunar pentru accesorii, nivel suplimentar detasabil prin fermoar, usita laterala, saltea pliabila si geanta pentru transport.

Simtiti-va acasa oriunde. Micutul dumneavoastra se va simti confortabil de la nastere in centrul de relaxare Sleep'n Play II. Desenul cu multe inimi mici se asigura de asta, deoarece arata micutului cat de iubit este. Ratonul dragut se uita cu atentie pentru a va asigura ca bebelusul are vise dulci. Acest pat se pliaza usor si poate fi depozitat in geanta pentru a economisi spatiu. Nu este doar pentru concedii, ci poate fi folosit si la bunici sau in propria dvs. casa.

De la nastere. Al doilea nivel tine copilul in siguranta din prima zi. Aceasta suprafața este deosebit de practica. Nu trebuie sa depuneti efort suplimentar pentru a lua copilul din patut sau pentru a-l pune, ceea ce va salveaza spatele de dureri.

Schimbati copilul avand parte de tot confortul. Masuta de schimbare se ataseaza cu usurinta la pat si va permite sa schimbati confortabil copilul, fara a va suprasolicita spatele. O centura de siguranta si marginea ridicata a saltelutei de schimbat asigura bebelusul nu cada. Buzunarul lateral pastreaza scutecele si alte lucruri esentiale, usor accesibile.

Perfect pentru somn si joaca. Centrul Sleep'n Play II poate fi utilizat oriunde. Ca un loc de joaca ca tarc, este un loc atractiv in care copilul dvs. se  poate juca in  siguranta sau se poate culca si relaxa. Micutul tau se poate urca si iesi prin usa laterala, care ofera mai multe optiuni pentru activitate. Fireste, fermoarul poate fi deschis numai din exterior.

Oriunde ai nevoie sa fie. Patul are role pentru a putea fi impins oriunde doriti. Micutul se poate bucura de a fi langa dumneavoastra si il puteti supraveghea in orice moment. Cand vine noaptea, pur si simplu rotiti Sleep'n Play Center II langa patul dvs. si folositi-l ca un loc de dormit practic pentru copilul dumneavoastra.

 

Include geanta pentru transport si saltea pliabila. Va recomandam salteaua confortabila Sleeper si cearsaful elastic Bed Me in dimensiunea de 120 x 60cm ca si accesorii disponibile separat.