Descrierea produsului

Paturica celulara din bambus este varianta cea mai confortabila pentru bebelusii si copii dumneavoastra datorita tesaturii acesteia care este de o calitate superioara comparand cu cel mai de calitate bumbac de pe piata.

Pe langa confort, ca parinti, trebuie sa ne gandim si la cat de sigure sunt hainutele, alezele, servetelele umede si paturicile care intra in contact direct cu pielea micutilor nostri de aceea am sa va rog sa analizati proprietatile tesaturii din bambus detaliate mai jos.

Laudele aduse tesaturii de bambus pot fi infinite dar mai presus de orice lauda sunt marturiile pozitive din partea parintilor din toata lumea care au trecut, partial sau total, la tesaturile din Bambus 100%

Proprietatile tesaturii de bambus:

  • Aceasta este usoara, moale si are un luciu natural frumos – conform acestor calitati, ea se aseamana cu casmirul si matasea.

  • Tesatura de bambus, practic, nu se sifoneaza.

  • Este surprinzator de rezistenta. Referitor la ruperea fibrelor, stofa de bambus este comparabila cu otelelul. In plus, tesatura de bambus nu produce reactii alergice, nu irita pielea, dar o protejeaza perfect de razele ultraviolete (reflecta 98% de raze daunatoare)

  • Are proprietati antibacteriene si previne cresterea organismelor patogene, a ciupercilor si acarienilor (pe o fibra de bambus, 70% de bacterii sunt ucise), si pastreaza aceste proprietati antibacteriene chiar si dupa o suta de spalari.

  • Aminoacizii prezenti in mod natural in bambus  sunt benefici pentru echilibrul energetic al pielii bebelusilor, tesaturile de bambus au efecte antiinflamatorii asupra organismului. Si asta nu e tot!

  • Fibrele de bambus nu se electrizeaza si demonstreaza niste calitati termostatice excelente, lasa sa treaca aerul cu 20% mai mult, absoarbe cu 60% mai multa umiditate, decat tesaturile din bumbac, ceea ce inseamna ca hainele, facute din bambus, vor ramane mereu proaspete, uscate si lipsite de mirosuri neplacute.

  • S-a dovedit ca tesatura din bambus pastreaza o temperatura mai crescuta cu pana la 3°C in anotimpul rece si cu 3°C mai racoroasa vara

  • Tesaturile din bambus se vopsec usor iar culoarea tesaturii ramane persistenta chiar si dupa foarte multe spalari

Compozitie:100% tesatura din bambus

Dimensiune: 100 x 70 cm

In general, tesatura din bambus reprezinta un material ideal, mai ales pentru imbracaminte pentru copii, pentru acei care sufera de alergii, articole sportive, etc. Un alt criteriu foarte important este cultivarea bambusului, in comparatie cu bumbacul, nu necesita prea multa apa si resurse umane, nu se folosesc pesticide, ierbicide, si alte substante nocive, bambusul creste practic de la sine si nu are nevoie de intretinere. Acest lucru face Bambusul o planta Eco Friendly.

Patura celulara crosetata din tesatura de bambus 100x70 cm roz

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra