Descrierea produsului

Paturile pentru copii supraetajate din colectia FLEXA Popsicle sunt un bun exemplu al motivului pentru care mobilierul FLEXA creste impreuna cu copiii nostri.

Patului simplu din colectia FLEXA Popsicle i-au fost adaugate picioarele de inaltare, barele laterale de protectie si scara astfel putand fi adaugat dedesubt inca un pat, in acest caz dublu.    

Pretul include cele 2 paturi pentru saltele de 90x200 cm si 140x200 cm, barele laterale de protectie pentru patul de sus, scara inclinata si somierele. Saltelele nu sunt incluse in pret.    

Baza acestui pat, patul simplu, ofera posibilitati nelimitate de amenajare a camerei copiilor. Colectia FLEXA include numeroase extensii si accesorii care permit atat supra-etajarea sau supra-inaltarea patului, cat si adaugarea a numeroase alte elemente cum ar fi birouri, paturi sau sertare suplimentare.    

Mobilierul din colectia premium Popsicle este realizat din lemn masiv de stejar de cea mai buna calitate. Culoarea calda a lemnului natural se imbina elegant, in stil pur scandinav, cu cele trei culori ale colectiei: Kiwi, Blueberry si Cherry. Colectia FLEXA Popsicle este premiata cu RedDot Award 2017 pentru combinatia ingenioasa de functionalitate, estetica si calitate a materialelor pe care o aduce in viata copiilor nostri. Pastrand modularitatea specifica mobilierului pentru copii FLEXA, colectia Popsicle aduce in universul copiilor un design care poate fi definit pur si simplu drept dulce. Inspirate de betisoarele de inghetata, formele rotunjite ale pieselor creeaza un mediu sigur si armonios in care cei mici cresc, se joaca, invata si se odihnesc. Lemnul folosit pentru realizarea pieselor de mobilier este de cea mai buna calitate si este prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate.    

De asemenea, mobilierul FLEXA beneficiaza din partea producatorului de garantie 5 ani de zile pentru defectele de fabricatie. In cazul paturilor FLEXA, producatorul ofera o garantie a continuitatii tuturor liniilor de produse pentru 5 ani de la data achizitiei. Acest lucru inseamna ca accesoriile necesare pentru transformarea paturilor vor fi disponibile pentru dumneavoastra pentru cel putin 5 ani.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !