Descrierea produsului

Paturica bebe, Jollein Soft Knit, 75x100 cm, tricot, gri

Atunci cand bebe doarme, este de datoria noastra sa ii facem visele mai placute si somnul confortabil. Prin alegerea mobilierului si accesoriilor de calitate suntem mai aproape de acest obiectiv. 

Accesoriile textile pentru pat sunt foarte importante intrucat, alaturi de saltea si patut, joaca un rol cheie in confortul celor mici. Materialele de calitate precum si recomandarile de utilizare sunt factori principali in alegerea celor mai bune produse. De asemenea, certificarea textilelor indica faptul ca produsele sunt testate si sigure pentru copii.

Indiferent de sezon, paturica este esentiala. Fie ca o folosesti acasa pentru ca cel mic sa aiba un somn linistit, fie ca o iei in parc in zilele racoroase, aceasta nu trebuie sa iti lipseasca.

Jollein este un brand olandez infiintat inca din anul 1973, cu o impresionanta gama de accesorii textile pentru copii. Designerii lanseaza in fiecare an colectii noi inspirandu-se din tendinte actuale: culori, imprimeuri si materiale, o caracteristica principala a tuturor articolelor fiind functionalitatea.

Paturica bebe Jollein Soft Knit 75x100 cm tricot gri

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra