Descrierea produsului

Înfășurați-vă bebelușul în această pătură irezistibil de moale. Astfel, micuțului dvs. nu-i va fi frig pe drum. O puteți folosi ca pătură sau atunci când vă îmbrățișați pe canapea. Pătura de înfășat cu față de iepuraș are, de asemenea, deschideri suplimentare care o fac potrivită pentru un scaun auto. Cu ajutorul velcro-ului puteți infasa cu ușurință copilul in această pătură de înfășat. Așadar, luați această pătură de înfășat cu dumneavoastră peste tot!

Pătură de înfășat cu factor de drăgălășenie garantat mega mare. Țesătura are un aspect de blană pufoasă la exterior și este minunat de moale la interior.

Înfășurați-vă bebelușul în această învelitoare și închideți păturica cu benzile practice de Velcro. Puneți gluga și priviți acolo, acele urechi drăguțe și fața de iepure. Cu adevărat prea drăguț!

Aceasta paturica poate fi folosita de la naștere. Și, de asemenea, este foarte utila pentru a fi folosit în primul scaun auto al bebelușului. Poți pune centurile scaunului auto prin deschiderile din păturică, astfel încât bebelușul tău să stea confortabil în paturica. Este o paturica universală pentru Maxi Cosi și pentru orice altă marcă de scaun auto de categoria 0 cu centuri cu trei sau cinci puncte.

Format
100 x 105 cm

Material
100% fleece berber

Instrucțiuni de spălare
Puteți spăla pătura de înfășat la o temperatură de 40 de grade fără probleme.

Potrivit pentru vârsta de: 0-9 luni

Paturica de infasat Jollein Bunny 100x105 cm crem

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra