Descrierea produsului

Caracteristici:

* In somn, bebelusul tau creste cel mai mult.

* De aceea, trebuie sa-i oferi patutul cel mai bun pentru sanatatea si fericirea lui.

* Cea mai naturala alegere este patutul Mos Ene  recomandat  tuturor copiilor de la 0 luni pana la 3-4 anisori.   

* Patutul Mos Ene  este fabricat in Romania de catre MESTEREL cu drag pentru copilul tau.

* Patutul Mos Ene este mesterit manual din lemn special ales (molid sau fag) , fara adezivi toxici si este colorat cu vopsea pe baza de apa conform noilor reglementari Europene. 

* Astfel, bebelusul tau nu va respira urma de vapori toxici si va dormi linistit o perioada indelungata de timp, ca in sanul naturii. 

* Suportul din lemn masiv (solid si ortopedic) pentru salteluta (60/120 cm) pastreaza dreapta coloana bebelusului tau  in cea mai importanta etapa a dezvoltarii ei si impiedica dezvoltarea bacteriilor, acarienilor ce produc  alergii.

* Cele trei nivele de inaltime, ofera comoditate parintilor fiind perfect adaptate nevoilor  acestora.

* Deasemenea gratie barelor dispuse conform noilor reglementari Europene bebelusul tau  se va putea ridica  intai in fundulet si apoi in picioruse in deplina siguranta.

* Nu va lasati pacaliti de designul delicat al patutului Mos Ene, acesta este mesterit din lemn masiv fiind foarte rezistent garantand o utilizare indelungata. 

* Designul patutului Mos Ene este placut, mereu la moda, fiind alegerea perfecta de care copilul dumneavoastra  isi va aduce mereu aminte cu drag.

* Copilul tau va petrece mult timp in patutul Mos Ene de aceea pentru a impiedica accidentarile acesta este prevazut cu muchii si colturi rotunjite si special gandit pentru a indeplinii multiple  functionalitati, ceea ce garanteaza utilizare indelungata. 

* Exista posibilitatea de a detasa o laterala a patutului  Mos Ene acesta transformandu-se in pat de junior.

* Patutul Mos Ene se poate atasa la patul parintilor, foarte util  in primele luni de viata ale bebelusului tau fiind un ajutor imens pentru mamici.

* Patutul Mos Ene se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare ansamblarii. 

* Oferim gratuit posibilitatea ca inaltimea suportului de saltea al patutului bebe junior Mos Ene sa coincida cu cea a patului parintilor, iar pt aceasta avem nevoie de inaltimea patului dvs (inclusiv salteaua) si de grosimea saltelei pt patut.  

* Fabricat in Romania

 

* Se realizeaza pe comanda in aproximativ 7 zile !!!

 

Varsta recomandata: 0 luni +  

Greutate volumetrica: 11,00 kg