Descrierea produsului

Patut bebe transformabil Pinio Basic, 140x70 cm, MDF, alb

In primii ani de viata somnul este foarte important pentru dezvoltarea bebelusilor, de aceea patutul trebuie sa intruneasca cateva conditii esentiale: confort si siguranta. Patutul Pinio Basic se remarca prin gradul inalt de flexibilitate, putand fi utilizat ca patut pentru bebe, iar cand copilul creste se transforma intr-un pat pentru juniori.

Gratie unui sistem de constructie inteligent, pozitia saltelei poate fi reglata pe 3 inaltimi diferite, potrivite varstei celui mic si nevoii de acces la patut a parintilor. Mai mult, doua dintre barele aparatoarei laterala pot fi inlaturate, sistem foarte util atunci cand copilasul incepe sa mearga si se poate da jos singur din pat in siguranta.

Patutul este realizat din MDF (partile laterale ale patului, cap si picioare) si lemn de pin (cadru).

Pretul include somiera, in schimb salteaua Pinio Sensitive, bara de protectie si sertarul pot fi achizitionate separat.

Pinio creeaza mobilier multifunctional pentru copii. Patutul de bebelusi se transforma intr-un pat pentru juniori, sertarul pentru depozitare de sub pat devine suport de saltea, creand mai mult loc pentru musafiri, unitatea de infasat este detasabila, astfel incat comoda cu sertare poate fi folosita pana in adolescenta, practic posibilitatile de utilizare si reconvertire a mobilierului pentru copii Pinio sunt nelimitate. Produsele sunt fabricate din materiale sigure pentru sanatatea copiilor si a mediului inconjurator, precum lemnul obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea materialului. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul inedit si tehnologia de productie moderna. O gama larga de texturi si culori si mobilierul reconvertibil pun imaginatia copiilor la joaca: un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !