Descrierea produsului

Patut bebelusi transformabil pentru saltea 120 x 60 cm Pinio Moon

Colectia Moon pentru bebelusi are un design foarte curat, simplu si modern.  Modelul atipic de pe partile laterale ale patutului atrage atentia si reprezinta un element de unicitate conferind patutului un aer fresh &young. Sertarul pentru depozitare este optional si se achizitioneaza separat. 

Patutul de 120 x 60 cm are pozitia saltelei reglabila la 3 inaltimi diferite, potrivite varstei celui mic si nevoii de acces la patut a parintilor. De asemenea, patutul Moon permite inlaturarea unei parti laterale a patutului, pentru cand bebe creste si se poate da jos singur. Pentru mai multa siguranta in timpul somnului este recomandata montarea unei protectii laterale. 

Mobilierul din colectie include patutul pentru bebelusi disponibil pe doua dimensiuni, 120 x 60 si 140 x 70 cm, sertarul de depozitare, protectia laterala, comoda de infasat cu unitate detasabila, noptiera, dulapul pentru haine cu 2 sau 3 usi, biblioteca cu 4 rafturi si o etajera, toate piesele colectiei fiind realizate din MDF. 

Pretul include patutul si somiera si nu include salteaua.

Pinio creeaza mobilier multifunctional pentru copii. Patutul de bebelusi se transforma intr-un pat pentru juniori, sertarul pentru depozitare de sub pat devine suport de saltea, creand mai mult loc pentru musafiri, unitatea de infasat este detasabila, astfel incat comoda cu sertare poate fi folosita pana in adolescenta, practic posibilitatile de utilizare si reconvertire a mobilierului pentru copii Pinio sunt nelimitate. Produsele sunt fabricate din materiale sigure pentru sanatatea copiilor si a mediului inconjurator, precum lemnul obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea materialului. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul inedit si tehnologia de productie moderna. O gama larga de texturi si culori si mobilierul reconvertibil pun imaginatia copiilor la joaca: un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !