Descrierea produsului

Patutul Baby Dan Sofie este o piesa clasica si frumoasa de mobilier ce completeaza perfect camera bebelusului, dar se potriveste si in camera parintilor, astfel incat micutul sa fie aproape de ei mereu. Are un design delicat, cu forme rotunjite ce garanteaza siguranta copilasului, iar baldachinul ii da un aspect romantic si dragalas. 

Patutul Sofie se leagana usor pentru a-l ajuta pe micut sa adoarma linistit, dupa care poate fi fixat intr-o pozitie stabila cu ajutorul unei chei speciale incluse in pachet. Cadrul si materialul textil pentru baldachin sunt incluse in pret.

Dimensiunea recomandata a saltelei este de 40 x 84 cm. Salteaua nu este inclusa in pret.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.