Patut din lemn masiv transformabil pentru bebe si junior Smooth 140 x 70 cm

1799Lei

Patut din lemn masiv transformabil pentru bebe si junior Smooth 140 x 70 cm

Cod: smooth_140
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Toate paturile pentru copii Woodies Safe Dreams sunt supuse unor teste riguroase de rezistent si sunt certificate. Atunci când proiectam si producem mobilier pentru copii, este la fel de important pentru noi ca produsul sa fie nu numai sigur, ci si functional.

 

Stiati ca la inceput copilasii petrec in patut pana la 17 ore pe zi? De aceea alegerea patutului potrivit este o misiune importanta pentru viitorii parinti. Desi cele mai populare in randul parintilor sunt patuturile 120 x 60 cm, pentru parintii care apreciaza functionalitatea mobilierului solutia optima este alegerea unui Patuturile 140 x 70 cm care poate fi transformat dintr-o versiune pentru bebelusi intr-un pat pentru juniori, fiind folosit până la vârsta de 7 ani.

 

Desenat intr-un stil modern, contemporan, scandinav, Patutul Woodies va iesi imediat in evidenta si va constitui acea prezenta care va metamorfoza intregul aspect al camerei.

 

Siguranta "in-out"! Atunci cand au proiectat acest patut, specialistii de la Woodies Safe Dreams au avut in minte in primul rand siguranta copilului atat in interiorul patutului, cat si in exterior. 

 

Finisajul oval si colturile rotunjite vor permite copilului sa se tarasca in siguranta in jurul patutului. Acest aspect este deosebit de important in perioada in care bebe invata sa mearga.

 

Treptele plate folosite la contruirea acestui patut nu sunt doar un element de design, ci au si rolul de a spori rezistanta in timp a acestei piese de mobilieri. Este bine stiut faptul ca barele late asigura patutului o durabilitate mai mare decat cele rotunde.

 

Materialele folosite: lemn de pin clasa I, MDF, vopsele de buna calitate, feroneria ascunca, imbinarile perfecte, prelungesc viata produsului si asigura copilului siguranta si confortul de care are nevoie.

 

Un patut multifunctional este o investitie pe termen lung!

 

Suportul ortopedic pentru saltea cu lamele din lemn de pin asigura o buna ventilatie. Acesta poate fi reglat pe 3 nivele de inaltime, astfel incat pozitia saltelei sa fie adecavata fiecarei etape de dezvolare a micutului. 

 

 

Posibilitatea de a scoate 3 bare din panoul lateral al patutului este un artificiu specific Woodies Safe Dreams care ofera copilului posibilitatea de a intra si a iesi din patut atunci cand va mai creste. Acest detaliu important va spori copilasului incredere de sine si sentimentul de libertate. Patutul nu va mai fi privit ca un loc ingradit / o inchisoare, ci mai degraba ca o cetate pe care el o stapaneste, in care intra si iese de cate ori doreste.

 

Patutul poate fi transformat foarte usor din versiunea Baby in versiunea Junior, prin indepartarea lateralelor lungi si a partilor superioarele ele lateralelor scurte. Aceasta transformare nu necesita accesorii suplimentare si este foarte simplu de realizat. Astfel, copilul poate dormi in acest patut de la nastere pana la varsta de 6-7 ani. Patul în versiunea Junior este de asemenea foarte sigur. Nivelul saltelei este foarte jos si nu necesita instalarea unei parti suplimentare sau a unei sine de siguranta.

Functii si Specificatii:

    model 2in1 conceput de la 0 pana la 6-7 ani

  3 niveluri de reglare a saltelei

     opțiunea de a scoate 3 trepte

 

☑ Suportul pentru saltea poate fi reglat pe 3 nivele pentru un acces mai usor la bebelusi (0 - 6 luni / 6 luni - 3 ani)

– Nivelul 1 se recomanda pentru nou-nascuti si se poate folosi pana la varsta de cel mult 6 luni, pana ce micutul se ridica in sesut.

Inaltime suport saltea pozitia 1 (masurat de la sol, fara saltea): 52 cm

– Nivelul 2 se foloseste din momentul in care copilul se ridica in sezut, pana cand acesta incepe sa se ridice in picioruse. Formele balustrilor confera o prindere usoara si sigura ce ajuta copilul sa inceapa sa se ridice in picioruse.

Inaltime suport saltea pozitia 2 (masurat de la sol, fara saltea): 39 cm

– Nivelul 3 ofera o siguranta sporita copiilor ce au inceput sa se ridice in picioruse.

Inaltime suport saltea pozitia 3 (masurat de la sol, fara saltea): 23 cm

 

☑ balustrii sunt plați, mai durabili

☑ 3 balustrii demontabili

☑ laterale cu șuruburi ascunse

☑ picioare rotunjite ce ofera siguranta bebelusului in exterior si previne accidentarea

☑ patutul contine suportul pentru saltea

☑ distanta dintre balustrii din componenta patului - respecta normele europene

☑ toate muchiile sunt rotunjite 

☑ somiera ortopedica, obligatoriu pentru sustinerea corecta a coloanei vertebrale in curs de formare a bebelusului. Suportul saltelei in forma de gratar si lamele din lemn de mesteacan flexibil si rezistent, ceea ce permite aerarea saltelei, ofera siguranta, dezvoltarea sanatoasa a copilului si un somn relaxant. 

☑ elemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate

☑ construit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu

☑ respecta toate standardele de calitate ale UEl

☑ Toate lacurile folosite sunt din substante non-toxice si foarte rezistente in timp, in conformitate cu standardele CE

 

Varsta recomandata: 0-7 ani

DATE TEHNICE

DIMENSIUNI EXTERIOARE: Bebe 146 x 76 x 86 cm / Junior 146 x 76 x 52 cm

DIMENSIUNI INTERIOARE (pentru saltea): 140 x 70 cm 

INALTIMEA DE BAZA(pentru suportul de saltea, masurat de la podea):

BEBE:

23 cm

39 cm

52 cm

JUNIOR:

18 cm

CULOARE: Alb

MATERIAL: Pin Solid + MDF (blaturi)

GREUTATE PRODUSULUI: 42 kg

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 5 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

 

Pretul afisat nu include montajul, salteaua, alte piese de mobilier si accesoriie din imaginea de prezentare a produsului.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!