Descrierea produsului

Patutul bebelusului este una dintre cele mai indragite piese de mobilier. Lemnul tratat foarte putin si doar cu produse non-toxice este mult mai sanatos decat plasticul. Nu emana substante nocive cum ar fi BPA si contribuie la o atmosfera relaxanta.

Aceste detalii sunt esentiale pentru dormitorul copilului. In plus, lemnul este mult mai rezistent.

Cu un design elegant, in nuante foarte deschise, asigura o atmosfera linistitoare si un mediu deosebit de placut atat pentru bebelus cat si pentru proaspata mamica.

Patutul este realizat din lemn masiv de pin si mdf, facandu-l un patut usor dar foarte stabil si rezistent, putand indeplini perfect rolul de spatiu sigur, de la nastere si pana la aproximativ 4 ani.

Este tratat cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa conform normelor si reglementarilor Europene, nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea celui mic. Vopseaua pe baza si lacul pe baza de apa este un produs nontoxic folosit pentru finisarea patuturilor si este certificate de uniunea Europeana EN 716-1: 2008 +A1: 2013.

Suportul saltelei se poate regla pe 3 nivele de inaltime in functie de varsta copilului recomandandu-se astfel:

1.nivelul superior este recomandat de la nastere pana in momentul in care copilul incepe sa se ridice singur in fund

2.nivelul intermediar il folosim din momentul in care bebelusul sta singur in fund si incepe sa se ridice in picioare

3.nivelul inferior se foloseste din momentul in care bebelusul se ridica in picioare.

Una dintre lateralele patutului este prevazuta cu 3 bete detasabile, un avantaj pe care il veti aprecia atunci cand bebelusul dumneavoastra va invata sa coboare si sa urce singur.

Suportul pentru saltea este compus din lamele pentru o mai buna ventilare a saltelei.

Dimensiuni interioare : 120 cm x 60 cm

Greutate :10 kg

Varsta recomandata : 0luni +