Descrierea produsului

Patutul Amelie 3 in 1 de la Jolie este un patut evolutiv, care se adapteaza cu usurinta fiecarei etape de crestere a bebelusului, dar si nevoilor parintilor. Acesta are 3 etape de folosire, fiind foarte util si confortabil inca din prima zi de nastere a bebelusului. Fiind realizat din lemn masivpatutul are o durata de viata indelungata, trecand cu usurinta de la rolul de patut atasat patului mamei pana la stadiul de mini-canapea – iar apoi inapoi la patut atasat patului mamei, pentru fratiorii mai mici.

Salteluta este creata din spuma poliuretana, cu o densitate de 24kg/mc, si este ideala pentru un somn odihnitor. Aceasta spuma densa isi mentine forma de-a lungul timpului, astfel puteti fi siguri ca bebelusul va avea o pozitie confortabila de somn in fiecare seara. Salteluta include si o husa matlasata, prevazuta cu fermoar, care poate fi indepartata si spalata foarte usor.

La proiectarea fiecarui produs Jolie, se pune un accent deosebit pe functionalitate,siguranta si durabilitate – astfel produsele nu doar ca arata bine, dar isi vor indeplini perfect rolul de spatiu sigurconfortabil si protector.

 

Caracteristici patut:

Patutul este realizat din lemn masiv si are 3 etape de utilizare, ceea ce ii asigura o durata de viata foarte indelungata si o stabilitate crescuta.Vopseaua folosita este pe baza de apanon-toxica si nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea bebelusului. Acesta se adapteaza cu usurinta fiecarei etape de crestere a bebelusului, cu ajutorul celor 9 pozitii in care se poate regla inaltimea saltelutei si a celor 2 pozitii de reglare a lateralei.

Patutul va fi folosit diferit in fiecare dintre cele 3 etape:

Etapa 1 – Patut atasat patului mamei (pentru co-sleeping)

In aceasta etapa, salteluta patului se va regla la inaltimea potrivita cu cea a patului parintilor, pentru un acces mai usor la bebelus in primele luni de viata. Salteluta are 9 pozitii de reglare, tocmai pentru a se adapta cu usurinta oricarui tip de pat la care va fi atasatLaterala patutului are 2 pozitii de reglare, in functie de modul de folosire al acestuia. Patutul are inclus si un set de centuri de prindere, pentru o fixare facila la patul parintilor.

Patutul atasat patului mamei este foarte potrivit in primele luni de viata ale bebelusului, cand parintii vor sa-l aiba cat mai aproape, in perioada in care acesta se adapteaza vietii in afara burticii mamei. In plus,este foarte util pentru alaptarea din timpul noptii, pentru ca o ajuta pe mamica sa faca un efort cat mai mic intr-o perioada foarte solicitanta pentru aceasta.

Avantajele co-sleepingului:

Bebelusul se simte protejat si in siguranta, iar astfel somnul lui va fi mai linistit.

Bebelusul se va simti mai linistit, pentru ca simte prezenta mamei mai aproape

Mamica poate alapta mai usor, cu un efort minim – asadar va fi mai odihnita

Parintii sunt mai linistiti si relaxati, stiind ca bebelusul este aproape de ei

Este o metoda recomandata de medici, la nivel mondial

Exista studii stiintifice, care atesta avantajele co-sleepingului

Etapa 2 – Patut pentru bebelusi

Odata ce parintii considera ca il pot lasa pe bebelus sa doarma singur, laterala se va fixa in pozitia ridicata, iar salteluta se poate regla la pozitia cea mai confortabila pentru bebelus. In aceasta etapa, bebelusul va deveni mai independent si va invata sa doarma de unul singur, iar parintii il pot supraveghea de la distanta. Odata ce bebelusul mai creste, salteluta se va adapta din nou nevoilor acestuia, mutandu-se cu o pozitie mai jos, pentru o siguranta sporita. Cele 9 trepte de reglare a saltelei, vor permite parintilor sa gaseasca pozitia cea mai confortabila si sigura de somn.

Etapa 3 – Mini-canapea

Odata ce micutul a crescut si este pregatit sa faca tranzitia din patul pentru bebelusi la cel junior,patutul se va transforma intr-o mini-canapea. Aceasta este perfecta ca si spatiu de relaxare si joaca pentru camera copilului, datorita designului sau minimalist si a culorii neutre. In aceasta etapa,atat laterala, cat si salteluta vor fi fixate in cea mai joasa pozitie, pentru a facilita urcarea/coborarea copiilor pe mini-canapea.

Spatiul de sub patut poate fi utilizat ca si spatiu de depozitare pentru lucrurile bebelusului sau ale copilului.

Patutul este in conformitate cu toate standardele europene in vigoare.

Accesoriile din imagine nu sunt incluse!