Descrierea produsului

Patut pentru juniori Nobiko Racing

Speed racing, street racing sau drifting, toate sunt acum la indemana juniorului vostru, de cu seara si pana dimineata. Acest pat este foarte indragit, mai ales de catre baietei, care se viseaza la volanul unei masini puternice de curse.

Patutul este confectionat din PAL, cu margini protectoare anticadere, margini rotunjite pentru evitarea accidentarilor. Patutul are o inaltime mica permite accesul usor al copilului. Salteaua este inclusa!

Dimensiuni :
Nobiko Racing A: dimensiune saltea 140 x 70 centimetri, dimensiune pat 150x74 centimetri, greutate maximă admisă 50 de kilograme

Salteaua este confectionata din burete si imbracata in husa de culoare alba, detasabila cu fermoar, lavabila in masina de spalat rufe. Salteaua este exact pe dimensiunile patutului, grosime 7 cm si este inclusa in pret!

Continut pachet:
1 patut pentru copii Nobiko Racing;
1 saltea burete.

Produs cu toate aprobarile necesare pentru produsele folosite de catre copii, cu materiale si vopsele non toxice, certificate UE.


Imaginile au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Anumite nuante pot diferi in functie de setarile monitorului. Continutul pachetului si caracteristicile produsului sunt cele mentionate in descriere, NU cele ce se pot eventual deduce din imaginile de prezentare.

Produs in UE.
Garantie 24 de luni.

 

* Atentie culorile indisponibile se aduc la comanda in 3 saptamani !!!