Descrierea produsului

Patutul de bebe pliabil este un produs multifunctional ce permite parintilor sa ia oriunde cu ei un patut sigur si confortabil pentru cei mici. Acesta poate fi folosit si pentru a economisi spatiu in camerele mici, transformandu-se din cateva miscari intr-un pat de bebe sau un tarc de joaca minunat.

Patutul portabil este usor de transportat atunci cand este strans si deosebit de stabil atunci cand este montat. Salteluta inclusa in pachet poate fi scoasa atunci cand doriti ca patutul sa devina un tarc de joaca pentru cei mici. Datorita plasei transparente de pe laturi, copiii pot fi supravegheati in permanenta. Patutul are atasat un saculet pentru jucarii pe unul din capete, perfect si pentru depozitarea hainutelor sau a altor textile pentru copilasi.

Dimensiunile interioare ale patului portabil: 119 x 59 cm

Dimensiunile patului montat: 127 x 66.5 x 83 cm

Dimensiunile patului strans: 85 x 24 x 25 cm

Pachetul include si doua roti ce permit mutarea cu usurinta a patului si o geanta pentru depozitare. Patutul este recomandat copiilor cu o inaltime de cel mult 1 metru, astfel incat sa nu poata iesi singur din patut.

Video-ul atasat va prezinta modalitatea in care se monteaza si se strange acest patut. 

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.