Descrierea produsului

Patut Mos Ene cu roti si sertar saltea cocos – burete – cocos

Caracteristici:

* Patutul simplu Mos Ene are ca facilitati: 3 trepte de ridicare a saltelutei, roti patut, sertar patut, saltea cocos-burete-cocos.

* In somn, bebelusul tau creste cel mai mult.  De aceea, trebuie sa-i oferi patutul si salteaua cea mai buna pentru sanatatea si fericirea lui.

* Cea mai naturala alegere este patutul Mos Ene  recomandat  tuturor copiilor de la 0 luni pana la 3-4 anisori.   

* Patutul Mos Ene  este fabricat in Romania de catre Mesterel cu drag pentru copilul tau.

* Salteaua cocos – burete – cocos de 7 cm grosime asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului.

* Fibra de cocos permite o mai buna aerisire a saltelei, pastrand suprafata neteda si ferma.

* Patutul Mos Ene este mesterit manual din lemn special ales (molid sau fag) , fara adezivi toxici si este colorat cu vopsea pe baza de apa conform noilor reglementari Europene . 

* Astfel, bebelusul tau nu va respira urma de vapori toxici si va dormi linistit o perioada indelungata de timp, ca in sanul naturii.

* Suportul din lemn masiv (solid si ortopedic) pentru salteluta (60/120 cm) pastreaza dreapta coloana bebelusului tau  in cea mai importanta etapa a dezvoltarii ei si impiedica dezvoltarea bacteriilor, acarienilor ce produc alergii. Salteaua Mesterel are calitati antialergice, antimucegai, stabila termic, nu retine praful si este usor de curatat si intretinut.

* Cele trei nivele de inaltime ale patutului Mos Ene, ofera comoditate parintilor fiind perfect adaptate nevoilor acestora.

 

Pentru acest patut se recomanda si urmatoarele articole optionale:

* Sistem de balansare (se poate bloca) patutul Mos Ene se transforma intr-un leagan perfect

* Foarte util in primele luni de viata ale bebelusului tau (fiind un ajutor imens pt mamici)

* Sistem 3 bare detasabile (numai de catre parinti) astfel copilul tau poate iesi cu usurinta si in siguranta ,fara a mai incerca sa se urce pe patutul Mos Ene

* Masuta din lemn pt infasat atasabila pe patutul Mos Ene,foarte utila pt a schimba si pregatii bebelusul pentru somn fiind un ajutor imens pt mamici (salteluta nu este inclusa)

* Protectie laterala patut Mos Ene astfel incat copilul tau sa nu sufere vreun accident in timpul somnului

* Autocolante babygraphics usor de aplicat si re-aplicat de nenumarate ori fara a deteriora suprafata pe care sunt aplicate (perete,mobila,sticla,faianta etc.),pot fi parte a unui proiect pe care il realizati impreuna cu copilul dvs,sau un proiect doar pentru acesta,decorarea camerei lui/ ei

* Lenjerie fetite / baietei creata pt patutul Mos Ene din 100% bumbac satinat contine 7 piese (cearsaf,pernuta,pilota alba,laterala pt cap,2 laterale pentru barele patutului,burduf pentru a sprijini bebelusul in pozitia de somn pe o parte)

Puteti adauga suplimentar: husa pentru pilota,buzunar pentru patut si perete / baldachin din voal asortat lenjeriei cu suport de baldachin / perna de alaptat  

Nu are laterala detasabila,se regleaza doar pe inaltime.

* Se realizeaza pe comanda in aproximativ 7 zile !!!

 

Fabricat in Romania

Varsta recomandata: 0 luni +

Dimensiuni: 125 cm x 66 cm x 87 cm (Lungime x latime x inaltime)