Descrierea produsului

Copilaria este perioada in care imaginatia nu are limite. Toti copii viseaza la personajele din povesti si isi doresc sa intre in pielea lor. Macar in joaca, copiii vor sa fie printi si printese, regi si regine, cavaleri, pirati sau...alti eroi mascati. Pelerina Kingmaker face parte dintr-o colectie de accesorii care alcatuiesc impreuna un costum de rege nemaipomenit. Datorita detaliilor si culorilor vii, pelerina este un accesoriu cool pentru joaca, serbari si petreceri pentru copii.

Intelegand nevoia ca aceasta joaca sa fie cat mai reala si mai autentica, cei de la Liontouch creeaza jucarii de cea mai buna calitate, cu un design elaborat, pentru a le permite copiilor sa paseasca in lumea imaginatiei cu un echipament corespunzator.

Toate produsele textile de la Liontouch sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt vopsite cu vopseluri fara AZO, clasa de substante toxice asociate unei game largi de afectiuni de sanatate.

Tot pentru siguranta celor mici, Liontouch a facut teste extensive cu privire la marimea si tipul de arici care trebuie folosit pentru inchiderea pelerinelor, pentru a se asigura ca atunci cand sunt agatate in toiul jocului cei mici le pot scoate cu cea mai mare usurinta de la gat.

Pelerina Liontouch Kingmaker

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra