Descrierea produsului

Varsta copilariei este momentul cand imaginatia nu are limite. Toti copii viseaza la personajele din povesti si isi doresc sa intre in pielea lor. Macar in joaca, copiii vor sa fie printi si printese, regi si regine, cavaleri, pirati sau...alti eroi mascati.

Intelegand nevoia ca aceasta joaca sa fie cat mai reala si mai autentica, cei de la Liontouch creeaza jucarii de cea mai buna calitate, cu un design elaborat, pentru a le permite copiilor sa paseasca in lumea imaginatiei cu un echipament corespunzator.

Siguranta celor mici este prioritatea principala a celor de la Liontouch, iar accesoriile se supun tuturor reglementarilor europene din domeniu. Toate jucariile Liontouch poarta simbolul CE, lucru care va garanteaza faptul ca sunt produse in conformitate cu prevederile European Toy Directive.

Pentru a se asigura ca fiecare piesa si fiecare material folosit este conform reglementarilor si nu expune copiii la niciun pericol, cei de la Liontouch apeleaza si la evaluarea produselor de catre un birou international de testare independenta.

Astfel aveti garantia ca niciun produs Liontouch nu contine substante toxice sau ftalati periculosi si este perfect sigur din punct de vedere mecanic, neputand rani copii cu muchii ascutite sau alte suprafete nefinisate corespunzator.

Toate produsele textile de la Liontouch sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt vopsite cu vopseluri fara AZO, clasa de substante toxice asociate unei game largi de afectiuni de sanatate.

Tot pentru siguranta celor mici, Liontouch a facut teste extensive cu privire la marimea si tipul de arici care trebuie folosit pentru inchiderea pelerinelor, pentru a se asigura ca atunci cand sunt agatate in toiul jocului cei mici le pot scoate cu cea mai mare usurinta de la gat.

Pelerina Liontouch Mystery Knight

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra