Descrierea produsului

Penar cu fermoar Gorjuss Fiesta You Brought Me Love este un mod elegant de a-ti pastra accesoriile de scris.

Simpatica You Brought Me Love este adusa in colectia Fiesta by Gorjuss si este imbracata in haine de sarbatoare.  Foarte colorate, aceste produse din colectia Fiesta iti imbunatatesc starea de spirit prin culorile contrastante. You Brought Me Love este pe fata penarului, frumos inconjurata de floricele colorate. In nuante de verde menta, lila si roz intens, acest produs este un penar vesel si practic. Restul penarului este roz intens, frumos decorat cu floricele colorate. Pe spatele penarului regasim si logo-ul Santoro London cu margine dantelata.

Interiorul penarului este foarte incapator, iar captuseala este in dungi monocrome. In interior, de capacul penarului Gorjuss Fiesta You Brought Me Love este atasat un suport rigid pentru pixuri si creioane, prevazut cu un elastic negru care formeaza 4 spatii invididuale pentru ca acestea sa stea in siguranta.

Mica surpriza de la Gorjuss Santoro este reprezentata de un sticker cu simpatica fetita Gorjuss You Brought Me Love. Acesta este agatat de fermoarul penarului si este protejat de o coperta din carton stil pasaport.

  • Dimensiuni: 23 x 10 x 6 cm
  • Material: Poliester
  • Tip inchidere: Cu fermoar cu tenta vintage inscriptionat cu capul simpaticei fetite din colectia Gorjuss.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Penar cu fermoar Gorjuss Fiesta You Brought Me Love

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra