Descrierea produsului

Penarul Gorjuss Bee-Loves este un accesoriu perfect pentru scoala sau alte activitati preferate. Fie ca ai nevoie sa iti pastrezi in ordine accesoriile de mici dimensiuni, fie ca ai nevoie de un penar nou, acest produs va fi o adevarata incantare.

Penarul Gorjuss Bee-Loves ne prezinta o mica poveste de vara.. albinute, floricele si nuante perfecte de galben , portocaliu si corai. Tematica Bee o are in centrul atentiei pe delicata Bee-Loves, imbracata cu o rochita neagra cu dungute si buline galbene, cu ciorapei galbeni si dungute negre. Frumos accesorizata, ea are o bentita cu doua antenute si aripioare delicate. Motto-ul “Just bee-cause” este prezent si el pe fata acestui penar. Decorul povestii de vara, de albinute si floricele este frumos incadrat de faimoasele dungi negre si albe de la Santoro London.  Pe spatele penarului  vom avea un décor de poveste cu Bee-loved, vulpite, iepurasi si pasarele, in nuante delicate de galben si logo-ul Santoro London scos in relief. Un detaliu foarte interesant este eticheta cu logo-ul Santoro, pe marginea penarului. Pe fata vom regasi o albinuta frumos tesuta pe eticheta galbena si pe verso logo-ul Santoro London.

Caracteristici:

  • Material Exterior: Piele Ecologica
  • Material Interior: Poliester - Interior galben cu bulinute albe
  • Se inchide cu un fermoar negru, frumos accesorizat cu o agatatoare metalica, pe o parte cu Bee Loved si pe cealalta parte cu logo-ul Santoro London.
  • Dimensiuni : 20x7x6
  • A se curata si sterge cu o carpa umeda.