Descrierea produsului

Penar triplu echipat Gorjuss Fiesta  My Gift To You  este un must have pentru scoala, este un accesoriu perfect pentru scoala.

Penarul triplu echipat Gorjuss Fiesta My Gift To You este format din trei compartimente care se inchid cu un fermoar cu tenta vintage. Foarte colorat, in nuante vibrante de roz intens, roz pal si lila, acest penar o are in prim plan pe My Gift To You, in décor special de floricele viu colorate, un mic peisaj de sarbatoare. Interiorul fiecarui compartiment este roz intens si este accesorizat cu floricele colorate. Lateralul penarului este frumos colorat in faimoasele dungi negre si albe de la Santoro London.

 Caracteristici:

  • Dimensiuni: 20.5 x 7 x 12.5 cm
  • Material: poliester
  • Primul compartimentul cuprinde: 1 creion, 3 pixuri cu mine de culori diferite (albastru, rosu si negru), o radiera si o ascutitoare mica, o rigla, un echer si un raportor semicerc. Toate acestea sunt aranjate la locul lor si sunt tinute in siguranta de cate un elastic individual.
  • Al doilea compartimentul are din 18 creioane colorate, tinute in siguranta de cate un elastic individual.
  • Al treilea compartiment contine 18 carioci colorate, cu exterior dungat, tinute in siguranta de cate un elastic individual. 

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Penar triplu echipat Gorjuss Fiesta My Gift To You

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra