Descrierea produsului

Penarul triplu echipat PJ Masks World este un minunat cadou pentru scolari sau prescolari.

Penarul triplu echipat PJ Masks World este format din 3 compartimente, fiecare se inchide individual cu fermoar, iar interiorul fiecarui compartiment este din material textil de culoare gri.

  • Material: Poliester
  • Inchidere: Cu fermoar
  • Primul compartiment cuprinde: 16 creioane colorate, tinute in siguranta de cate un elastic individual.
  • Al doilea compartiment contine 14 carioci colorate. Toate acestea sunt aranjate la locul lor si sunt tinute in siguranta de cate un elastic individual.
  • Al treilea compartiment contine o rigla de 17 cm, un raportor, un creion negru, un pix albastru, o ascutitoare si o radiera. Toate acestea sunt aranjate la locul lor si sunt tinute in siguranta de cate un elastic individual.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Penar triplu echipat PJ Masks World

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra