Descrierea produsului

Penarul triplu Harry Potter este un accesoriu foarte practic si extrem de util oricarui elev, fan al seriei Harry Potter. Este confectionat din poliester, dispune de fermoare rezistente, si are un design special, caracteristic colectiei Harry Potter. 

Penarul este un penar triplu compartimentat cu inchidere prin fermoar, util pentru orice elev silitor. Cele trei compartimente ale penarului iti confera o capacitate de organizare sporita. Penarul are un fermoar care acceseaza compartimentele, iar pentru a il deschide pe cel mijlociu mai exista un fermoar separat.

 

  • Dimensiuni: 12x22x3 cm 
  • Material: Poliester

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.