Descrierea produsului

Perdeluta decorativa pentru extensie mini casuta Flexa Classic

Dragi copii, rulati perdeluta si permiteti luminii matinale sa patrunda in casuta. Daca vreti sa va adapostiti, desfasurati perdeluta pentru a va simti confortabil in cuibul vostru.

Lasati imaginatia sa zburde!

Perdeluta este disponibila in doua variante de culoare, roz si bleu, si are dimensiunile urmatoare: H:15 L:194 & H:15 L:87,3 cm.

Setul contine 2 perdelute decorative, realizate din bumbac 100%, sunt lavabile si sunt dotate cu un sistem de prindere cu arici.

In colectia FLEXA se regasesc numeroase accesorii textile menite sa transforme paturile modulare in adevarate locuri de joaca: turnuri, corturi si perdelute, tocmai bune de folosit ca ascunzatoare, dar si pufuri, pernute suplimentare, buzunare pentru laterala patului si cutii de depozitare, piese utile care intregesc aspectul tematic al camerelor.In functie de interesele si pasiunile celor mici, le puteti adauga in camera accesorii cu diferite teme de poveste.

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.Produsele textile FLEXA sunt certificate conform standardelor OEKO-Tex, lucru care garanteaza lipsa chimicalelor si a altor substante daunatoare care pot aparea in general in structura materialelor textile, provocand afectiuni de sanatate si alergii.

Textilele de la FLEXA beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.