Descrierea produsului

Aquafresh Big Teeth este o periuta de dinti dinti care curata cu blandete dintii si gingiile copiilor.

Are perii de marimi diferite si curata eficient si  spatiile interdentare. 

Cui se adreseaza: 

Aquafresh Big Teeth este o periuta de dinti conceputa de catre expertii stomatologi special pentru copiii cu varsta intre 6 si 8 ani.

Beneficii:

Noii dinti permanenti aparuti pe arcadele dentare au nevoie de ingrijire speciala, mai ales in zonele greu accesibile. Ingrijirea speciala este redata de perii de diferite lungimi care curata mai bine interdentar.

De asemenea gatul periutei de dinti Aquafresh Big Teeth este flexibil,pentru a absorbi presiunea prea mare din timpul periajului incorect.

Astfel putem incuraja copiii sa sa perieze singuri. • De ce sa alegi: Ofera o curatare blanda a dintilor si gingiilor prin perii moi.

Gatul periutei de dinti Aquafresh Big Teeth este flexibil, pentru a reduce presiunile prea mari din timpul periajului.

Manerul este prevazut cu ventuza pentru fixare verticala. • Cum se utilizeaza: Pentru o igiena orala completa folositi periuta de dinti Aquafresh BigTeeth, prin periaj regulat de 2 ori pe zi, impreuna cu pasta de dinti Aquafresh Big Teeth si apa de gura Aquafresh Big Teeth.

Cum functioneaza: 

Capul de dimensiuni reduse a fost creat special pentru a peria dintii intr-un mod gentil. Perii de lungimi diferite si inserati sub mai multe unghiuri ajuta periuta Aquafresh Big Teeth sa intre in contact cu toata suprafata dintelui si sa curate si in spatiile interdentare. Folosind periuta de dinti Aquafresh Big Teeth, prin periaj regulat de 2 ori pe zi, intreaga familie il poate ajuta pe Capitanul AQUAFRESH sa castige batalia impotriva cariilor si a respiratiei urat mirositoare! Periaza-te acum impreuna cu copilul tau! 

Variante disponibile: peri moi

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!